tisdag 4 augusti 2020

Portabelt ekolod lowrance

Det naturliga sättet att handla hemelektronik. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Varorna skickas inom timmar. Klicka in i vår webbutik för att hitta det som passar just dig.


Vattentät design, monokrom 240x1pixlars display, ASP automatisk signalbehandling för en renare bild och en grå 4-stegslinje som avgör bottens hårdhet. Komplett med svenska menyer, snabbfäste och 2kHz akterspegelsgivare med inbyggd temperatursensor.

Portabel , väska ingår. Användarvänligt ekolod med automatisk kalibrering! Inga krångliga inställningar behövs för att komma igång. Det är bara att koppla in och börja fiska! Fisketuren kan inte bli enklare med Hookekolod ! Uppdateras varje fredag.


Brother, Canon, HP, Epson m. In-ear, On-ear, Over-ear etc. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom fordon.

Jämför pris släpvagnar. Rätt produkt till rätt pris. Hitta rätt produkt till rätt pris. Träning, avkoppling, lek, trädgårdspyssel. Hos Clas Ohlson hittar du allt för din fritid.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Lättanvänt ekolod med alla nödvändiga finesser. Hjälper dig att lokalisera de bästa fiskeplatserna i hav och sjö.


Givare med sugpropp för att enkelt fästa i aktern. Visar djup i meter eller feet. Sonarlägen: 2KHz, 20° vinkel. Tänkte skulle utforska lite mer i den sjön jag fiskar i, men är lite små rädd för grunden.


Så funderar på portabelt ekolod om man glider fram på så låg fart som möjlight hinner det läsa av? Och vart köper man dessa till bra pris. Helst vara så lätt att använda. En stor fördel med detta ekolod är att det är otroligt lättanvänt och lättnavigerat, och de stora knapparna på ekolodet går utan problem att trycka på även med ett par vantar på händerna. Djup som mest intressant.


Vinterfiske med Micke Anderberg utanför Möja.

Vi testar Lowrance X-portabelt ekolod och lägger nät. Väljer du ”Hämta i butik” kan hämta dina produkter efter minuter, i eller utanför din butik. Nu är min Lowrance Elite portabel ! Meningen är att ekolodet ska användas både i min egna båt, samt även vara portabel i hyrbåtar eller andras båtar när man är ute på vift.


På ekolodet sitter även Lowrance SolarMAX-skärm, vilket är en bra skärm att ha bland reflektionerna från snön, och ger dig bra betraktningsvinkel. Nej, du får inget bra ekolod under två papp. Jag använde förut ett MC batteri som drev ett portabelt ekolod. Bra i RIB utan eluttag. Titta på modellerna från Lowrance , det funkade för mig.


Vi har varumärke som Humminbir Lowrance , Garmin m. Sportfiskegigantens butikstour. Ekolod och plotters samt alla tillbehör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...