onsdag 5 augusti 2020

Radiostyrda bilar

Stort sortiment av RC-bilar. Våra RC-bilar passar såväl barn som vuxna och kommer i olika modeller så som monster trucks, racingbilar och buggys. Om du är ute efter att köpa en radiostyrd bil, så kan vi erbjuda dig toppmodellerna från de populära tillverkarna. I vårt utbud hittar du till exempel Traxxas, HPI, Losi och Maverick. Radiostyrda bilar finns i utföranden som buggy, monstertruck, SCT eller truggy.


Radiostyrda bilar

De radiostyrda bilarna är byggda för fart och fläkt och precis som för vilken bil som helst är det ibland nödvändigt med lite service. Självklart har vi det som din bil behöver när det är dags för ett depåstopp. Förutom batterier och laddare har vi allt från drivaxlar och tätringar till kulleder och luftfilter.


Vi säljer allt inom radiostyrt och RC. Du hittar alla RC kategorier såväl som reservdelar i menyn till vänster på sidan. Tuff bil för de yngre! RC Monster Truck Thunder RS4.


Levereras RTR med batterier samt usb laddare! Det är fräcka terrängbilar som kan köras på de flesta under lag, kör utomhus året runt med dessa fräcka radiostyrda bilar. Det medföljer batterier och en pump till däcken. Så det är bara att börja köra direkt då ni får leksaksbilen.


Din nya RC- bil finns hos hos AutoPartner. Vi har ett brett sortiment av RC- bilar från många varumärken, både för dig som är nybörjare och dig som är mer erfaren. Team Associated has taken the same performance engineering and developed found in the RC8B3. Answering the demands of the fastest-growing 1:scale e-buggy racing class, the RC8B3.


Radiostyrda bilar

Team Kit was designed specifically for brushless power. Delbetala i upp till månader. Bland vårt sortiment av fjärrstyrda bilar hittar du prisvärda modelbilar av hög kvalitet och med bra körtid. Det som kan skilja bilarna åt är hastighet, räckvidd och hur länge du kan köra med den innan den behöver laddas.


Här hittar du vårt utbud av radiostyrda modellbilar, även kallade RC bilar. Många radiostyrda bilar har frekvensen GHz, vilket gör att flera bilar kan köra samtidigt utan att störa varandra. Det finns radiostyrda bilar för alla, från nybörjare till proffs.


Vi hjälper dig gärna om du frågor kring bilarna eller önskar mer information innan du köper. Välkommen att handla radiostyrda bilar hos Skåne Hobby! RADIOSTYRDA BILAR - RADIOSTYRT. Vi har valt att enbart arbeta med eldrivna modeller – de är lätta att hantera, ladda och köra! Bilarna kan endera vara två- eller fyrhjulsdrivna.


I bilarna sitter vanligtvis högvarviga elektriska motorer som man styr endera via ett mekaniskt eller elektriskt fartreglage. Att leka med radiostyrda leksaker är ju alltid kul för barnen. Leksaker som barnen kan styra och kontrollera är ju så himla roligt. Vi kan radiostyrda bilar , flyg, drönare. Vi på RC Kungen brinner för RC styrt.


Radiostyrda bilar

Och vi hjälper dig gärna! Oavsett om det är för hobby eller tävling. Vi har radiostyrda bilar , radiostyrd helikopter, RC flygplan och mer med låga priser, bra service och snabb leverans.


Vi har allt inom radiostyrda bilar , flygplan, helikoptrar och tillbehör. Beställ direkt i vår web-shop, enkelt att betala med kort eller faktura eller besök vår stora butik på 900mi Västberga-Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...