måndag 24 augusti 2020

Reparera fälgar själv

Snygga kvalitetsfälgar till lågt pris. Betala också i delar. Snabb leverans direkt hem eller till din närmsta verkstad - Köp redan idag! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda!


Ju djupare du slipar desto svårare blir det att jämna ut fälgen igen efteråt. Steg 4: Från grov till fin. Nu ska fälgen noggrant sandpappras. Arbeta från grovt till fint.


Det finkorniga sandpappret kommer tillslut jämna ut repan och få den att försvinna. Om du vill försegla fälgen med lack behöver du inte använda utfyllning. Slipa den skadade ytan med våt- och torrslip-papper och rengör med en av rengöringslap-parna.


Med latexhandskarna påtagna, applicera lagningsmassan så att den fyller upp skadan och så att dess yta hamnar lite över den omkringliggande ytan på fälgen. Vill du också göra detta jobb? Förberedelse: rengör den skadade fälgen och ta bort grova kanter och ojämnheter runt det skadade området. Identifiera reparationsområdet.


Om skadorna är små, använd vått sandpapper för att jämna ut konturerna till den reparerade ytan och reparationsområdet för lack. Om reparationsområdet är stort eller med några hål. Det beror lite på när du kommer med fälgarna , våren är alltid högsäsong så då kan leveranstiderna bli lite längre.


Man bör därför vara lite förutseende och lämna in fälgarna i god tid före våren tittar fram. Vi riktar och lackerar din trasiga fälg. Det lönar sig oftast att repara även en billig fälg, då det kan vara svårt att hitta en likadan så man får köpa fyra. Reparation av fälgar för bil och mc. Om du skadat fälgen, till exempel genom att ha kört på en trottoarkant, kan vi rikta och lackera den – från nästan vilken skada som helst, oavsett kulör och storlek.


Vid en eventuell olycka då fälgen blivit skev går det oftast att återställa den till sin ursprungliga form. Laga kantstött fälg själv! Vi kan reparera fälgar oavsett märke.


Reparera fälgar själv

Under våra år i branschen har vi samlat på oss erfarenheten till att reparera alla typer av fälgar. Hur lång tid tar en fälgrenovering? När vi reparerar dina fälgar tar det normalt 2-arbetsdagar beroende på fälgarnas skick. Har du en mycket skadad fälg kan det ta lite längre tid.


Vi lagar fälgar i Göteborg och hela Sverige. Mejla gärna din bild på din skadade fälg så återkommer vi med offert. Smutsiga och grusiga vägar är några av fälgarnas värsta fiender och ju vårdslösare man kör i trafiken, desto mer måste man se över sina fälgar.


Om du är en händig person som har erfarenhet av skadade fälgar , så kan du naturligtvis göra jobbet själv. SÅ HÄR: Reparerar du din betongtrappa. Det är omöjligt att undvika sprickor och avskalat putslager på betongtrappan. Lyckligtvis kan du själv åtgärda skadan, om du sätter igång direkt när den uppstått. Skicka in eller lämna dina fälgar hos oss.


FELGA SWEDEN Välkommen till oss. Vi är ett företag som jobbar med reparation, lagning, renovering av både Bil och MC fälgar. Besök oss eller skicka bild till oss (ring-sms-mms).


Lämna in fälgarna till oss så ombesörjer vi frakt ner till verkstaden i Helsingborg, montering av däck och ser till att dina fälgar är i toppskick när du får tillbaka dom. Kontakta oss för mer information. Samtliga priser är per fälg utan däck. Du kan reparera små hål, revor, skav och brännskador. Varför lämna in bilen till en bilverkstad som mer än oftast tar överpriser eller slarvar mer servicen.


Reparera din telefon – steg för steg Reparerar mobilen - steg för steg. Gör det själv och spara pengar! Då krävs uppvärmning och det bör du kanske inte ge dig på själv ,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...