måndag 17 augusti 2020

Trådlös kyl frys termometer

Stort utbud av Kyl till bra pris. Se alla erbjudanden och köp nu! Kvalitet till bästa pris hittar du online hos Bygghemma. Fri teknisk support och rådgivning, något fler dataprodukter utöver det vanliga. Mellan 8-svarar vi inom signaler!


Spara upp till på Termometer. Fynda dina favoriter eller prova någonting nytt, alltid till ett grymt pris online! Den här digitala termometern visar den korrekta temperaturen i din kyl och frys vilket gör att du alltid kan hålla din mat fräsch och konserverad på rätt sätt.


Den kan även hjälpa dig att spara energi genom att inte ställa in temperaturen för lågt. Man väljer vilken temperatur den ska larma och stänger av via knapp på termometern. Smart termometer för att kontrollera temperaturen i kyl eller frys direkt i mobilen via Tellstick. Sändaren placeras utanför kylen eller frysen och den kabelanslutna sensorn placeras inuti. Visar aktuell temperatur på display.


Trådlös kyl frys termometer

Temperaturområde: -°C till °C. Drivs med 2x AAA batterier (medföljer ej). IP65-klassa damm och spolsäker. Försedd med magnet och bordsställ. Noggrannhet, -20°C till 25°C: ±5°C.


Håll koll på temperaturen i kyl och frys. Kylskåpstermometern kan användas både stående och hängande. MHz från till specialpris Telldus.


Vill du köpa en digital termometer ska du göra det hos oss på termometerbutiken. Vi har ett stort utbud av inne- och ute digitala termometrar till bra priser. Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Handla på Mediamarkt.


Bequem online shoppen. Kostenfrei ab € liefern lassen. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Observera, denna text är maskinöversatt.


Staples Sweden AB använder cookies för webbplatsen för att förbättra funktionalitet och användbarhet samt för att analysera trafik. Som en konsekvens behandlar cookies personuppgifter för olika ändamål. Ditt förnamn Ditt efternamn Din e-postadress Mottagarens e-postadress Meddelande Skicka en kopia till mig Skicka.


Analog termometer för kyl och frys. Genom att använda vår smarta termometer 433MHz kan du enkelt hålla koll på om kyl eller frys går sönder, även när du inte är hemma. Genom att ansluta termometern till Telldus Live kan du hålla koll på temperaturen samt få notiser direkt i din mobil om något avviker, så smart!


Denna praktiska, trådlösa termometer mäter temperaturen både inomhus samt utomhus. Utomhustemperaturen mäts med hjälp av en trådlös sändare (den kan givetvis användas även inomhus om så önskas) som har en räckvidd på upp till m. Trådlös temperaturmätare. Numera är det vanligare med digitala termometrar där man även kan få en rad olika funktioner så som tips på temperaturer och timer.


De digitala stektermometrarna kan vara sladdförsedda eller trådlösa och vissa kan kontrolleras med en app. Vilken man ska välja, beror främst på vilka funktioner man vill ha och till vad den ska användas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...