torsdag 5 november 2020

Studentlitteratur begagnad

Välkommen till en av Sveriges största bokhandel för att köpa begagnad studentlitteratur. Hos oss kan du köpa och sälja både ny och begagnad studentlitteratur. Ett billigt, miljövänligt och smart sätt att köpa böcker! Handla online eller i butik.


Studentlitteratur begagnad

Spara upp till med begagnad kurs litteratur. Campusbokhandeln är startat av två studenter , vi vet hur det är att som student försöka få plånboken att räcka till. Genom att köpa begagnad kurslitteratur kan du först spara upp till , och sen få tillbaka av försäljningspriset genom att sälja boken vidare när du är klar. Vi erbjuder dig som student en marknadsplats för begagnad kurslitteratur där du gratis kan lägga upp annonser och söka efter kursböcker du behöver.


Annonser ligger kvar i dagar och du kan under tiden redigera din annons. Köpare kontaktar dig via e-post. Största marknadsplatsen för begagnad kurslitteratur Genom vår trygghetstjänst har vi vuxit och blivit Sveriges största marknadsplats för begagnad kurslitteratur. Köp och sälj begagnad studielitteratur, bättre för både miljö och plånbok.


Tack vare våra butiker i Stockholm, Uppsala, Lun Göteborg, Linköping, Malmö, Växjö, Karlsta Umeå och Örebro får du som köpare tillgång till Sveriges största utbud av nya och begagnade böcker nära dig. Du sparar faktiskt upp till hela på att köpa begagnad studentlitteratur jämfört med nya böcker! På BegagnadeSkolböcker.


Just nu har vi skolor som vi samarbetar med för att göra det både billigare och enklare att köpa din begagnade kurslitteratur direkt av din skolkamrat. För en begagnad bok i fint skick får köparen då betala 240kr ( av 3kr). Utbetalning till säljaren blir då 1kr ( av 2kr). Startsida Om oss Kontakt Hur det fungerar. Köp billig, begagnad kurslitteratur och studentlitteratur online.


Studentlitteratur begagnad

Här hittar du tiotusentals begagnade och billiga kursböcker som du kan köpa snabbt och tryggt. Att köpa studentlitteratur av andra studenter ska vara enkelt och billigt. Köp din kurslitteratur på nätet. Vi listar dagligen hundratals nya artiklar så håll utkik ifall just din kurslitteratur kommer in.


Vi hjälper dig hitta billig kurslitteratur online. Studentlitteratur online, begagnad som ny. Bli studentkund idag! Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst.


Studentlitteratur begagnad

För att aktivera digitala läromedel eller produkter måste du först logga in eller skapa ett konto. Mystudentstore förmedlar begagnad kurslitteratur mellan studenter. Det betyder att det köps och säljs en hel del böcker. Högskolor med störst handel av begagnad studentlitteratur i Sverige. Vi på Campusbutiken har kommissionsförsäljning av begagnad kurslitteratur.


Det innebär att vi säljer begagnade böcker åt och till studenter. När man lämnar in en bok till oss så bedöms skicket och priset sätts därefter. Sedan sätter vi boken i hyllan här i butiken och när den blir såld så kommer man in och hämtar sina pengar. Inga kända anteckningar.


Studentlitteratur begagnad

Boken är begagnad men i gott skick. Här hittar du ett brett utbud av studentlitteratur samt alla typer av böcker, spel, pennor, kalendrar och anteckningsböcker. Som student har du dessutom tillgång till förmånliga erbjudanden - året runt!


Allt i ett-bok inkl. Aktuella studentböcker hittar du både online och i våra fem kursbutiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...