torsdag 12 november 2020

Vidaus durys su stakta

Pas mus galite įsigyti duris už ypač gerą kainą. Mes siūlome labai platų vidaus durų pasirinkimą konkurencinga kaina, todėl sau tinkamas atras skirtingų finansinių galimybių turintys klientai. Vidaus durys internetu pigiau! Durų varčios parduodamos atskirai arba komplektuose kartu su rankenomis, spynomis, vyriais. Užsukite į senukai.


Vidaus durys su stakta

Faneruotos vidaus durys lakuojamos laku. Durų stakta gaminama iš klijuotos pušies ir užfaneruojama medienos lukštu. Didelis pasirinkimas, akcijos ir nuolaidos. Kokybiškos vidaus durys už gerą kainą. Duryse nėra “šalčio tiltelių”, nes vidaus ir išorės dalis skiria medžio tašas ir putų poliuretano sluoksnis.


Se hela listan på medasa. Peržiūrėkite vidaus duris internete - užsukite į mūsų saloną! DURYS nuo A iki Z - toks mūsų devizas.


Vidaus durys su stakta

Sukaupėme jau daugiau nei 10-ties metų patirtį dirbant tiek su vidaus , tiek su išorės durimis. Mūsų parduodamos durys įvairiapusiam klientui: tai ir patvarios, tačiau nebrangios karkasinės durys , padengtos tiek daugybės atspalvių 3D plėvelėmis, tiek šiuo metu populiariausia. Laminuotos vidaus durys. Durys susideda iš: laminuotos mm storio varčios su užlaida, stakta laminuota medžio plaušo su tarpine, reguliuojamos pagal sienos stori nuo iki 3mm, su apvadais iš abiejų pusių , vyriai reguliuojami.


Vienvėrės apsauginės durys su plieninio vamzdžio stakta ir varčia. Greitas pristatymas, dažnai taikomos akcijos! Apsauginis metalo lakštas – 2. Akmens vatos užpildas.


Reguliuojama stakta su apvadais iš abiejų pusių. Tai plačiausiai naudojama stakta , nes nereikia atlikti jokių papildomų statybinių darbų po durų montavimo. Durys su reguliuojama stakta statomos po visų statybinių darbų ir ant paklotų grindų. Tačiau jeigu turite klausimų, mes visuomet esame pasiruošę padėti, E- durys. Tiesa, vidaus durys neturi būti tokios tvirtos ir tokios atsparios aplinkos poveikiams, kadangi joms tenka susidurti su kur.


LMDP arba MDF plokšte, todėl jų negalima naudoti lauko sąlygomis arba ten, kur didelis drėgnumas. Gaminame įvairių modelių, Jūsų norimo dizaino ir išmatavimų faneruotas vidaus duris. Beicuojame, dažome, lakuojame ar alyvuojame pagal Jūsų pageidavimus.


Vidaus durys su stakta

Medinės vidaus durys. Mūsų įmonė Vilniuje siūlo ąžuolo faneruotę. Su ja išgaunami riešuto, balinto ąžuolo ir kitokie tonai. Durys kokybiškos, puiki jų garso izoliacija. Mūsų siūlomos durys puikiai tinka privačių ir viešų patalpų interjerams.


Pasiūlymų Akcijos, atsiliepimai Surask pigiau ir sutaupyk! Modernaus dizaino vidaus durys su matinio stiklo intarpais. Durų varčia sudaryta iš MDF plokščių bei visu perimetru klijuoto medinio rėmo, suteikiančio stabilumo, neleidžiančio durims „kraipytis“.


Vidaus durys su stakta

Durų varčios, staktos ir apvadų paviršius padengtas aukštos kokybės PVC plėvele su iškilia medžio tekstūra. Vidinių durų komplektą sudaro stakta ir varčia. Lauko durys gali būti šarvuotos arba plastikinės. Taip pat gali būti durys MIKEA su medine stakta. Priešgaisrinės „Protectus“ durys gaminamos iš šaltai valcuoto cinkuoto plieno: varčia iš mm, stakta iš mm, užpildas specialios technologijos, aukšto tankio akmens vata, varčios storis 62mm, staktos 100m.


Durys gaminamos vienvėrės ir dvivėrės su stiklinimu ir be jo. Priešgaisrinės durys Ignis EI tai pilnos vienvėrės durys su užlaida atsparumas ugniai EI3 stakta medinė arba plieninė. Trys durys -nemokamas montavimas!


Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...