fredag 25 december 2020

Vårgårda radio

Antennas, those items seemingly dead material still. In English below the Swedish text. Vi har ett utbud av varianter som alla har sitt ursprung. Communication, Wind measure. Directionals and Omni systems.


Vi tillverkar ett brett sortiment av antennmodeller för VHF- och UHF-banden, både för mottagning och sändning av hög eller låg sändareffekt. Nu betecknar vi den M38W där M står för Mast, för bredden i centimeter och W för formen på hörnbenens tvärsnitt. M38W finns som M25W, M65W, M38WW och så vidare. Antalet anställda är oförändrat sedan året innan.


In the beginning our tower construction was a single model called ”The Vargarda Tower”, more than years ago. Now its designation is ”M38W”. It is all the same since then!


Vårgårda radio

Anyone may think a bad construction would not survive such a long time. But a good construction will. Our M38W tower is one of its kind. Klicka här för att lyssna om spelaren inte laddas automatiskt. Radio - DAB och FM.


Se och testa din vara direkt i butiken innan du köper eller hemma med dagars öppet köp. Se telefonnummer, adress, hemsida, öppettider mm. Gratis årsredovisning. På den här sidan används ramar som inte stöds av din webbläsare.


I verksamheten finns också försäljning och service av radioutrustning för olika former av tal- och datakommunikation. Kontaktperson: Bengt. Då läget är som det är så kan man inte fira gudstjänst på plats i kyrkan, utan det gör vi nu hemifrån.


Du deltar via vår webradio eller kanal och gudstjänsterna finns kvar på under en veckas tid. Ni når oss inte på den gamla adressen alls då den är nedstängd. Välkommen till en riktig servicefirma. Elon är Sveriges ledande kedja för hemprodukter med e-handel och ca 3butiker fördelade över hela landet.


Vårgårda radio

Testa hemma i dagar med öppet köp. För annat fraktalternativ än DB Schenker är det bara att höra av er innan köp! Samfraktar självklart om så önskas! Campingen har öppet året om.


Du bokar med eller utan el, elanslutningar kräver EU-adapter. Vi har ca säsongsplatser med 16A på elstolpen. I morgon kör vi igång med tisdagsträffarna igen!


Vårgårda radio

Vi ses i föreningens nya lokal på Drottninggatan ingång på baksidan och ner för trappan! About Vargarda radio The resource is currently listed in dxzone. Vårgårda Lokala nyheter över Sjuhärad – dagligen, året runt. Ett sortiment av teleskopmaster från m. Hitta din favoritvara hos Europas överlägset största specialkedja inom kvalitets-hifi.


Den nya kanalen börjar sända i marknätet den augusti. Med ett enkelt klick kan du lyssna på de bästa liveradiostationerna från Sverige. Har en mast och antenn med rotor från min far som gick bort i våras(sm6flr) ,,En vårgårdamast.


Vårgårda radio

Köparen sörjer för nertagning av mast mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...