onsdag 20 april 2022

Yoyocam 3g

Yoyocam 3g

YOYOCam 3G Indoor är lättinstallerad larm- och övervakningslösning för inomhusbruk som du enkelt fjärrstyr från din mobiltelefon. Det är också en mycket enkel och kostnadseffektiv lösning för butiker, lagerlokaler, förråd eller byggarbetsplatser, eller någon annan avlägsen plats där fast internet inte är tillgänglig eller om traditionella larmsystem är för komplicerade. YOYOCam 3Gnbsp;Indoornbsp;har en inbyggd rörelsesensor för bildövervakning i din bosta på landstället, i sjöboden etc. När larmfunktionen är aktiverad reagerar kameran på rörelser och aviserar då via SMS samt skickar en serie bilder via MMS. Lättanvänd larmkamera YOYOCam 3G Indoor går att använda på platser där du saknar en fast internetuppkoppling.


Yoyocam 3g

Larmkameran lämpar sig väl i hemmet, sommarstugan, husvagnen eller i båten och på många andra platser som du enkelt vill. YOYOCam 3G Indoor har inbyggd GSM och 3G kommunikation med bättre täckning än föregångaren som säkerställer en störningsfri drift. Du vet därför direkt vad som händer när det händer.


För att övervaka stugan som saknar internetuppkoppling är den perfekt skriver Msom har gett den bra resultat i sina tester. YoYoCam 3G är en överraskande enkel säkerhetslösning för den som vill övervaka ett ”sällanutrymme” som ligger utanför ett redan installerat larmområde. Produkten är behagligt enkel att få igång och den sköter sig nästan själv.


Yoyocam 3g

Yoyocam 3g SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Yoyocam 3g klarar sig utan både wifi och ström Kameratätheten ökar hela tiden, och det är svårt att hitta platser idag som inte är övervakade. Men de flesta kameror kräver konstant strömförsörjning och en pålitlig internetlina, något som Yoyocam klarar sig utan.


YOYOCam 3G nbsp;Indoornbsp;har en inbyggd rörelsesensor för bildövervakning i din bosta på landstället, i sjöboden etc. Med YOYOCam 3G får du kostnadseffektiv inomhusövervakning med en kamera som bevakar och larmar trådlöst via SMS och MMS till din mobil om något händer. Kameran har även en inbyggd temperatursensor som meddelar dig om temperaturen stiger eller faller. Skulle det bli strömavbrott får du larm direkt via SMS.


Yoyomotion Yoyocam 3G Bevakar och larmar trådlöst direkt till din mobiltelefon över 3G. Vid hyra månader) Lägg i kundvagn. YOYOCam 3G är en mycket lättinstallerad övervakningskamera med larmfunktion för inomhusbruk. Få larm vid rörelse, strömavbrott eller temperaturförändring.


YOYOCam 3G installeras på några minuter och styrs genom enkla SMS-kommandon. Larmet kan även hanteras med hjälp av en app för iOS och Android. Appen används även för att enkelt styra funktionerna i larmkameran som schemalagd aktivering, temperaturvakt etc.


Det gör att du snabbt och i detalj kan se vad som händer på de platser du vill övervaka. WSD brandvarnare WSD-049-F är en trådlös, optisk brandvarnare som larmar när den nås av rök. YOYOCam Trådlös Övervakningskamera 3G Fånga tjuven mitt i tjuvandet! Trådlös kamera som ansluter till mobilnätet och skickar dig sms, mms eller epost så fort någon är i bild! Enabling easy registration, handling and configuration of your YOYOCam 3G Indoor alarm and surveillance camera.


The YOYOCam camera is controlled by SMS commands. The app auto edits and submits SMS content and commands to the camera. Perfekt för sommarstugan eller husbilen som saknar internet. Temperatur- och strömbrottsvakt finns inbyggda som larmar via SMS vid strömavbrott eller avvikande temperatur.


Yoyocam 3g

Yoyocam 3G Indoor har inbyggd infraröd rörelsedetektor samt högupplöst kamera med mörkerseende. Yoyocam 3G fungerar dessutom som ett utmärkt komplement till villalarmet om man själv vill se vad som händer när ett larm går. Lättinstallerad och portabel larm- och övervakningskamera som larmar och skickar bilder direkt till din mobiltelefon eller e-post via 3G och MMS. YOYOCam Gär en komplett lösning utan krav på abonnemang hos larmoperatör YOYOCam Ginstalleras på några minuter och styrs genom enkla SMS-kommandon. YOYOCam 3G Indoor hjälper dig att snabbt ställa in extrafunktioner som schemalagd aktivering och avaktivering, intervaller för bildtagning, antal bilder som ska skickas, bildupplösning etc.


Du har möjlighet att styra upp till fyra stycken kameror från samma app. Jämför priser på Yoyomotion YOYOCam PU-HD 3G Övervakningskameror. TEKNIK KAMERALARMET SOM DU INSTALLERAR PÅ ETT KLICK. Download YOYOCam 3G Indoor apk 1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...