fredag 22 september 2017

Oljesug båt

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Jämför pris billjud. Hitta rätt produkt till rätt pris. Eldriven oljesug lämplig att användas till oljebyte i bilar, båtar, traktorer och gräsklippare.


Oljan sugs upp genom hålet för oljestickan.

Diameter på sugsonder mm, mm flexibla och mm, mm raka samt st anslutning direkt för oljestickan. Längd på sugsonderna är cm. Effektiv oljesug som tömmer oljor och vätskor i fordon och maskiner med hjälp av undertryck. Opereras manuellt med handpump eller ansluten tryckluft.


Med tryckventil och automatiskt stopp när behållaren är full. Slang för bromsluftning samt tre nylonslangar för olika ändamål. Teknisk specifikation.


Köp OLJESUGPUMP - OLJESUG hos Skruvat - 5kr.

Olje och bränsletillbehör med orginalkvalitet. Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Praktisk vätskebytare vars slang och vakuumpump hjälper dig att t. Med hjälp av handpumpen byggs ett undertryck upp i behållaren och därefter sugs oljan upp till kärlet.


Levereras med sonder och anslutningsslang. Slangdimension mm, mm och mm. Använder Biltemas 12v oljesug ,har funkat som den ska i 4säsonger nu. Ev nackdel är väl att den inte har någon behållare utan du får ha en separat att fylla i. Jag har använt BT handjagade vakuumsug (den på ca 7L) i över år till mina och mina barns bilar, min traktor och ett par båtar.


Det är begagnade bilar som är köpta med okänd servicehistoria och nästan nya bilar som jag har full koll på. Oljesug SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Lämplig för oljebyte i bilar, båtar , traktorer med mera. Oljebytarpump SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Blev förärad en elektrisk oljebytarpump på fars dag förra året, skulle använda den för första gången i veckan vid oljebytet på min 41-a.


Efter att pumpen surrat i ca. Brytpinne utombordare. En dieselmotor är en förbränningsmotor konstruerad med principen för en kolvmotor, där bränslet tillsätts först i kompressionsfasens slutskede, till skillnad från exempelvis ottomotorn (bensinmotorn).

Pumpen är en kugghjulspump med pumphus i brons, motorn är i aluminium och mässing. Suger upp all olja genom hålet för oljestickan. Våra kunder säger att vi har Sveriges bästa sortiment av Båttillbehör. Tillsammans med vår reservdelsdepå, livflotteloft, rigg och motorverkstad kan vi hjälpa dig till ett säkrare båtliv.


Här hittar du allt till båten och båtmotorn. Hämta din online order i butik efter minuter Du klickar - vi plockar. Med ”hämta i butik” får du din vara enkelt, snabbt och med gratis frakt! Oljesugen är perfekt att använda vid oljebyte på bilen, båten eller traktorn eller något annat fordon.


Vi har ett stort utbud av oljesugar. Vare sig det gäller bilar, motorcyklar, båtmotorer, stationära motorer eller industriella maskiner behövs det ibland en oljesug. Det går att driva oljesugen med tryckluft eller manuell pumpning. Företag eller privatperson?


Superelastisk oljebeständig sug- och tryckslang för parafiner, smörjoljor, mineralbaserade hydrauloljor, diesel, slam, vatten mm. Låg vikt och mycket flexibel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...