fredag 27 oktober 2017

Obh nordica knivslip

Obh nordica knivslip

Confident Living erbjuder Sveriges största sortiment av möbler och heminredning online. Hos oss får du alltid fri frakt vid köp över 3kr och öppet köp i dagar. Välj fraktsätt – hemleverans och fraktfritt. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda!


En elektrisk knivslip som slipar med perfekt resultat varje gång, din kniv blir som ny på några sekunder. SharpX har ett unikt patenterat sliphjul för bästa möjliga slipning. Patenterad knivslip med stycken keramiska stavar för effektiv finpolering av kniveggen. Små prylar som gör livet i köket lite smidigare! Här hittar du verktygen som hjälper dig lyckas i köket med små medel.


Kolla in våra knivslipar , vår kökstimer och vår minihackare. Två sliphjul med vardera keramiska stavar. Sliphjul med diamant beläggning för effektiv slipning och formning av kniv eggar. Fjädrande sliphjul som justeras automatiskt och passar alla knivvinklar, dock ej sågtandade såsom brödknivar och saxar.


Utbytbart diamant sliphjul. Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Knivslipen är elektrisk och har två olika sliphjul.


Diamantslipen används när man vill skapa en helt ny egg och keramikslipen när man vill förbättra en existerande. Nedan kan du se och ladda ner PDF-manualen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt.


Kontakta oss om detta inte är manualen du vill ha. Vi tror att du gillar snygg och smart design lika mycket som vi gör. För oss betyder nordisk design smarta funktioner som gör livet lite roligare och smidigare – oavsett om det handlar om att städa upp efter festen, enkelt laga en god och hälsosam middag till familjen, få till hollywoodsvallet, bjuda på lyxfika eller lyckas med sous vide. Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. Sliphjulet har keramiska stavar som anpassar sig efter knivens slipvinkel av sig själv. SharpX är en elektrisk knivslip som snurrar 3varv per minut.


Det rödlackade höljet ger ett lyxigt intryck men så är också priset högt. Ett sliphjul har keramiska stavar och ett har diamantstavar. Perfekt slipresultat varje gång.


Elektrisk 2-stegs knivslip som bygger upp och underhåller eggen. Unikt patenterat sliphjul med keramiska stavar. Tandade knivar skall ej slipas i SharpX. Produkten har utgått Ersättningsprodukter, tillbehör och reservdelar kan. OBH Nordica SharpX - Bekväm eldrift Utförande: Elektrisk, keramiskt sliphjul Omdöme: Med denna slip ska sekunder räcka, men det krävs i praktiken lite mer tid för att uppnå god skärpa.


Billigare än rekommenderat pris! Handla tryggt hos Tretti. Läs mer om vår prisgaranti här. Störst i Norden på vitvaror. Hitta rätt produkt till rätt pris.


Obh nordica knivslip

Se våra skarpa erbjudanden här. I OBH Nordicas eleganta Piano Black-serie finns självklart också en elektrisk knivslip som slipar med perfekt resultat varje gång. Alla SharpX-slipar har ett unikt patenterat sliphjul för bästa möjliga slipning.


Diamanthjulet skapar effektivt en ny knivegg när eggen är s. SharpX-treme är en patenterad 2-stegs knivslip. Lagerstatus: Ej i Lager. Pris: 4kr 6kr. Om du är riktigt rädd om dina Globalknivar så ska du absolut inte använda OBH Nordicas elektriska knivslip.


Obh nordica knivslip

Först och främst ger den en hög värmeutveckling som kan skada härdningen på eggen samt att den äter väldigt mycket metall från kniven. Då är det praktiskt att ha sin egen knivslip. Vi har testat åtta knivslipar avsedda för hemmabruk, varav tre är elektriska och fem handdrivna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...