torsdag 18 januari 2018

Byta halogenlampa spotlight

Byta halogenlampa spotlight

Spotlights från flera märken, fantasin sätter gränserna. Se här för att hitta rea produkter. Upp till på kända varumärken. Personligt service. Vackert ljus av högsta kvalitet.


Stort utbud och snabb leverans. Shoppa dina favoriter nu. Med bra priser och fri frakt. Kom igång redan idag! Störst utbud av starka pannlampor! Kraftfull, vattentät och slagtålig.


I den här videon förklarar vi hur du ersätter din gamla halogenlampa med en LED-spot. Genom att välja LED kan detta utbyte ge dig upp till energibesparin. Du kan spara mer än procent av elförbrukningen genom att byta ut dina 12V halogenspotlights mot ledlampor.


Men du måste samtidigt byta ut transformatorn mot en avsedd för ledsystem. Byta halogenlampa spotlight. Välj mellan mängder av olika modeller och former! Hembelysning på ljusihem.


Hjälp - hur byter jag lampa! Skrivet av: Anna m David - i mörker! Tja, kan ju låta hur enkelt som helst att byta lampa. Men för mig är just denna en hel vetenskap, och jag kan bara inte komma på hur jag ska göra?


Den finns som spotlight i våra badrum, kök och hallar. Den tog glödlampornas plats i fönster och på skrivbord. Men nu ska halogenlampan bort, och det kan bli dyrt. BYTE AV HALOGENLAMPA OBS!


Börja med att bryta strömmen till belysningen. Ta ej direkt på lampan! Använd ett papper mellan lampa och fingrar,eller smidiga handskar. Fingeravtryck på lampans glas försämrar effekten och livslängden.


Ljusihem lyser upp din fantasi! Hur byter jag lampa i denna spotlight ? För att byta halogenlampa i armaturen avlägsnar man först täckglaset med den kromade ringen genom att vrida dessa ett kvarts varv motsols. En 10- watts halogenlampa kan ersättas med en 3-watts ledlampa. Remove the halogen glas.


Att alla avstånd i hålet till olika material är ok med hänsyn till brandfara med nya armaturen. Tänk då på att i en vanlig GU10-sockel kan någon få för sig att stoppa i en stark halogenlampa senare. Missy E Visa endast Ons 9. Voltimum - Voltimum är en portal med verktyg. Att byta till lysdioder är bara för dyrt! Lysdiodens långa livslängd och låga energiförbrukning betalar snabbt för sig själv och du kan till och med tjäna pengar med den här ersättningen.


Har en uplight och ska nu för första gången byta halogenlampan. Dessa är perfekta för att skapa en varm och välkomnande ljusmiljö. GUhalogenspotlights finns även med LED. Du kan byta ut en GUhalogenlampa med en GULED halogenlampa snabbt och enkelt.


Det är en R7s 1mm lång. Eglo halogenlampa spot GU(MR8) 240lm 20W 2-pack. Halogenlampa 630lm GY6.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...