torsdag 18 januari 2018

Elektrisk utombordare segelbåt

Elektrisk utombordare segelbåt

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Propulsion erbjuder avancerade elutombordare med litiumbatterier. Elutombordaren Spirit 1. Med en effekt på 1kw motsvarar den i praktisk användning oftast en bensinutombordare upp till 3hk. Denna elutombordare passar perfekt till jollen och ekan men orkar också med mindre segelbåtar upp till ton.


De har också hörbart larm när det återstår , och av batteriladdningen. Motorerna finns både med kort och lång rigg. Undantaget Torqeedo, som har inbyggda batterier i sina små utombordare. Elektrisk båt motor av hög kvalitet. Nackdelen är att den tar upp mer plats på fördäck så för små båtar kan det vara i vägen.


De frontmonterade kan också vara något krångligare att installera och dyrare i inköp. ELEKTRISK UTOMBORDSMOTOR. Upp till timmars drift vid fullt gaspådrag med ett Ah batteri. Parsun tillverkar 4-takts utombordare på mellan 2. Både Mercury och Tohatsu lämnar års garanti på sina utombordare.


Elektrisk utombordare segelbåt

Vi har även service och verkstad för mercury och tohatsu utombordare. I tillägg till 4-takts utombordsmotorer har vi även våra egenutvecklade Greatwhite 12V elmotorer för dig som vill åka tyst utan miljöpåverkan. Vi ser oss som Sveriges ledande leverantör av motorer, motorstyrningar och reglage för el-drivna snipor och segelbåtar. Vi kan erbjuda kompletta El-drivna motorpaket i klassen 2-35hk. Det finns många skäl till att övergå till El-drift, när man ska göra det och hur man går till väga.


Visa alla Garmin motorbåt Garmin Segelbåt. Idag har priset, kvaliteten och lättillgänglighet gjort att elmotorn fungerar lika bra för amatörfiskaren, till segelbåtens jolle, ekan i sjön, som nödmotor på daycruisern, på. Mercurys helt nya hk FourStroke-utombordare med propandrivning ger större bekvämlighet och mindre krångel. Med en stor slagvolym på 123cc erbjuder den förstklassig kraft genom att leverera äkta hästkrafter.


Sail Power-modellen är konstruerad för segelbåtar och har en växelströmsgenerator och mer dragkraft. Motorn drar dig fram genom vattnet och är mer kursstabil i låg fart jämfört med en aktermonterad båtmotor. Frontmonterad utombordsmotor som styrs med trådlös fjärrkontroll. Du kan fiska effektivare och tystare. Motorn har en tydlig LED-display på ovansidan som ger dig full kontroll över batteriets status.


Fästplatta för snabbt montage. Finns det någon som har erfarenhet, kunskap om elektrisk utombordare ? Jag skulle vilja ha det i min fots segelbåt istället för dagens bensindrivna. Vilken styrka behöver man?


Bensinmotorn jag har nu är på hkr, men jag tror att hkr räcker gott. Inombords elmotorer anges ju i Newtonmeter, hu. Våra traditionella utombordare finns i följande motorstyrkor: 5hk 5hk 4hk 5hk 6hk 8hk 9hk 15hk. Våra elmotorer finns för båtar upp till 1m längd.


Tysta elmotorer till riktigt bra priser. Stort utbud och snabba leveranser. Köp din elmotor på Seasea. I år har vi utvecklat motorer, styrdon för snipor och segelbåtar. Läs mer om fördelarna här.


Vi hjälpter dig med ditt köp av elektrisk båtmotor ! En segelbåt tar dig ut i naturen och många vackra platser. Många barn börjar med en jolle medan du vuxen kan göra en kurs för att lära dig teorin innan du köper en segelbåt. Begagnade båtmotorer och motorer till specialpris.


Här hittar du både inombordare och utombordare från båthandlare från hela Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...