tisdag 16 januari 2018

Kritiseras

Kritiseras

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Det är problematiskt när människors dyrkan av Silicon Valleys ledare förblindar från att kritisera dem när de beter sig omoraliskt. Palmeutredningen får stark kritik i den nya SVT-dokumentären ”Palmemördaren”. Det finns starkt kritiska röster i programmet mot utpekandet av Stig Engström, säger producenten Lars Olof Lampers.


Kritiseras

Han förklarar att filmen är ”en historia om tvivel”, medan Leif GW Persson kommenterar: – Jag har inga som helst tvivel, Engström kan inte vara mördaren. Netflix kritiseras för sin nya dokumentär ”Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer”. Tittare menar att den är för grafisk. USA Today-krönikören Christine Brennan anser att.


Polisen kritiseras efter stormningen. Mycket dramatiska scener utspelade sig under stormningen av Kapitolium. Socialstyrelsen, Försvarsmakten, Försvarets materielverk och SKR – alla har de deltagit i köp av skyddsutrustning från Kina som nu kritiseras hårt. Risken är mycket stor, anser experter. Kry kritiseras för fullistning Krys patienter har förletts att lista sig vid en av vårdgivarens fysiska vårdcentraler i Stockholm, vilket är ett hot mot andra vårdcentraler.


Kritiseras

Annika Sörenstam kritiseras för att ha tagit emot medalj av Donald Trump. Det menar Distriktsläkarföreningen i Stockholm som kallar det fullistning. Nu kritiseras webbplatsen, som har kristen koppling, för flera kontroversiella insamlingar. Nick Ochs tillhör Proud Boys, en grupp som beskrivs som högerextrem och som ofta har synts i samband med manifestationer till stöd för Donald Trump. Rapaces fejkmisshandel i SVT kritiseras.


Nu får SVT kritik för påhittet. Fredrik Furtenbach om pandemilagen: Regeringen kritiseras för seghet. Min sida Finns på Min sida Dela Publicerat fredag januari kl 12.


Men hon har kritiserats på grund av det. Vårdcentraler i Göteborg kritiseras för äldrevård Göteborg Tre privata vårdcentraler i Göteborg får kritik av Ivo, Inspektionen för vård och omsorg, för hur de skött läkarvården på. Tennisstjärnan Jack Sock får skarp kritik efter sitt bröllop. Jack Sock lovade sin partner Laura Little evig kärlek på en ö utanför Charleston i USA, skriver. Isak var sliten efter derbyt mot Athletic”.


Om han var så sliten att han inte ens hade orkat spela sista kvarten, i ett prekärt 1-1-läge, borde han inte ens funnits på bänken. Empatilöst bortom allt förstån skriver Katarina Wennstam. Dom som ska kritiseras för detta är inte JLC dom som ska kritiseras är dplay eftersom att dom skriv manuset LÄGG AV! Nordea kritiseras för förskönande lånereklam.


Patient fastspänd länge – kliniken kritiseras - Aftonbladet live: Supernytt. En patient på den psykiatriska kliniken vid Mälarsjukhuset i Eskilstuna hölls fastspänd alldeles för länge utan att. Ny pandemilag kritiseras för dålig tajming. Förslaget till ny pandemilag väntas göra det lättare för myndigheterna att ingripa för att förhindra smittspridning.


Tre sjuksköterskor kritiseras efter fallolycka. En äldre man ordinerades antipsykotisk medicin som gjorde honom slö och förvirrad. Mannen avled efter två upprepade fall.


Kritiseras

Vad kritiseras väl inte på hbwebben. Vad beträffar Lena Ekhs gärning har jag ingen kunskap eller synpunkt men det vore ju klädsamt om hbwebben i artikeln också kunde skriva att Spanien enligt UD:s hemsida ej är ett land som man avråder resor till, om hb eller de anonyma tipsarna har annan kunskap får ni gärna delge oss övriga. Men förslaget kritiseras för att komma alldeles för sent. Tajmingen är dålig, säger Joakim Nergelius, juridikprofessor vid Örebro universitet. Trängsel och fullt av folk i köpcentret, men.


En grupp LiU-forskare får allvarlig kritik i ett beslut från den nationella Nämnden för prövning av oredlighet i forskning. Beslutet rör fyra vetenskapliga artiklar som nämnden menar innehåller fabricerade forskningsresultat. Justitieombudsmannen, JO, riktar skarp kritik mot Migrationsverkets handläggningstider, rapporterar Sveriges Radios Ekot.


Enligt JO så har det förekommit kritik mot Migrationsverkets saktfärdighet i flera år och man ser nu allvarligt på att myndigheten inte har kommit till rätta med problemen, enligt Sveriges Radio.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...