tisdag 20 februari 2018

Havsfiskerulle penn

Havsfiskerulle penn

Entdecke penn bei Zalando. Bestelle jetzt bequem online. Fashion-Influencern. Ausdrucken oder per Mail versenden. Vorteile für Mitglieder.


Havsfiskerulle penn

Dess tåliga konstruktion och kraftfulla drev gör den till en rulle som håller dag efter dag, år efter år ute på havet. Köp PENN Fathom Lever Drag 2-Speed havsfiskerulle hos Fiskejournalen. Stort och noga utvalt sortiment av fiskeprodukter online.


Köp PENN Special Senator 113Hhavsfiskerulle högervevad hos Fiskejournalen. Rejält handtag och stabil konstruktion. HT-1bromssystem, magnetisk kastbroms, och mässingsrotor.


Generellt brukar man behöva lite rejälare doningar när man sysslar med havsfiske. Vanligt är nämligen att man fiskar betydligt djupare och med tyngre beten än vid insjöfiske. Fiskar man efter storfångsten behöver man dessutom en rulle som kan hantera en stark och lite tjockare lina utan problem. Med det sagt finns det även rullar som lämpar sig för lite lättare havsfiske i. Vi har ett stort utbud av havsfiskerullar. Detta är rullen för dig som diggar att fighta stora Torskar, Sejar och Hälleflundror.


Den klassiska havsfiskerullen är en multiplikatorrulle men det finns också haspelrullar för havsfiske för dig som föredrar det. Penn – Conflict II haspelrulle. Vid havsfiske efter större fiskar är det viktigt att ha en bra havsfiskerulle med en bra broms.


En havsfiskerulle ska kunna rymma mycket. Huset är byggt helt i rostfritt stål och är riktigt vridstyvt. Ram i lättviktsgrafit, sidostycken i aluminium och det beprövade och driftsäkra slirbromssystemet HT-10 som ger mjuk bromsverkan även under hård press. Rullen är även utrustad men väldigt. Squall 20LC är en havsfiskerulle med linförare och räkneverk.


Versa Drag-broms­system och en väldimensionerad IAR-funktion på en hårdför grundkonstruktion borgar för trygghet när tunga fiskar ska pumpas upp. En riktig sportfiskebutik med snabba leveranser och kunnig personal – Vi kan sportfiske! Köp online PP NY HAVSFISKERULLE PENN 3GTI SU.


Amerikanska fiskerullar som är kända för sin robusthet. Abu Garcia och Berkley. Fraktfritt över 500:-, 1-dagars leverans, 1års garanti. Spolen är i aluminium och rullen har ett rostfritt spoldriv.


Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse och maximalt utbyte av vår webbplats. Men även massor av godbitar som du inte hittar i många andra butiker såsom Viva och Accurate. Havsfiskerulle Rullarna har en dubbelverkande urstark broms på 20kg.


Havsfiskerulle penn

Riesenauswahl an Markenqualität. Bay ist für Sie da! Heute verkaufen und Geld verdienen. Wir machen die Rückgabe einfach. Jetzt modernste Elektronik kaufen. Det finns produkter. Lägg till i varukorgen.


Här hittar du Havsrullar från alla kända leverantörer. Ring gärna Tajtlajn om det är något du saknar. Vi garanterar bra pris, personlig service och snabb leverans. Denna är den 2:a generationen, med hus helt i metall. Sidgavlar i metall, designade för att vara lätta att ta bort för service.


The PENN Fathom lever drag 2-speed series of reels are compact but loaded with big features. En broms på hela 1kg. Featuring a Full Metal Body, stainless steel main and pinion gear, Dura-Drag washers, and a double dog ratchet anti- reverse you will find there is no.


Rullar med stor linkapacitet för fiske på djupt vatten. BFT Black Thunder V10SE - HÖGER. Stark broms och saltvattenbeständig konstruktion. Dessa rullar finns i flera storlekar och utföranden.


Många använder sina trollingrullar till det lite lättare havsfisket vilket givetvis fungerar. De havsfiskerullar vi erbjuder finns både med och utan räkneverk och i alla möjliga storlekar och prisklasser. Vi säljer bara rullar från välkända leverantörer som har en genuin kunskap om havsfiskerullar.


De rullar som vi erbjuder klara allt från lättare makrillfiske till det värsta havet har att erbjuda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...