onsdag 21 februari 2018

Trådlös laddning iphone 5

Die besten Produkte im Test. Jetzt Produkte vergleichen! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Unser Test- und Vergleichsverfahren ist unabhängig, objektiv und TÜV-zertifiziert. Anslut din ladda re till ström.


Använd strömadaptern som medföljde tillbehöret eller en strömadapter som rekommenderas av tillverkaren. Placera laddaren på en plan yta eller en annan plats som rekommenderas av tillverkaren. Ladda din mobil utan krångel med kablar.


Kom ihåg att kontrollera att din mobil har stöd för trådlös laddning. Trots att det börjar bli vanligare med trådlös laddning på marknaden, dröjer det fortfarande till det är en standardfunktion hos alla större tillverkare. Apples mobiler stödjer inte funktionen och kommer därför inte att fungera ihop med en trådlös laddare.


Trådlös laddning iphone 5

Missa inte: Vi testar Ikeas trådlösa laddning. Ett alternativ är att skaffa ett annat skal med inbyggd Qi-mottagare. Trådlös laddning sliter snabbare på batteriet, uppger Zdnet. Foto: TT Aktivera Talande Webb.


Men det kommer med en kostnad: ditt batteri. Ja det är faktiskt inte något magiskt längre. För en gångs skull får vi en produkt som inte är magisk från Apple.


Deras Apple Magsafe kan ladda din telefon snabbt och säkert. Schau Dir Angebote von ‪I. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Perfekt för dig som vill ha det allra senaste och undvika kabeltrassel i hemmet. Med en trådlös laddare - fristående, i laddstation eller för installation - lägger du bara din telefon på laddaren och laddning börjar automatiskt! Smidigt och enkelt! Smart, enkelt och trådlöst.


Trådlös laddning iphone 5

Belkins trådlösa Qi-laddare W är designad att ge snabb och effektiv trådlös laddning till din mobiltelefon. Hitta rätt kabel, laddare eller adapter till din mobil. Vi har lösningarna för laddning , anslutning och överföring. De vanligaste trådlösa laddarna är så kallade induktiva laddare.


De flesta eltandborstar har sedan länge laddats trådlöst. Denna artikel handlar främst om trådlös laddning av mobiltelefoner. Titta alltid på din apparats bruksanvisning för instruktioner, skötselråd och specifik data.


Trådlös laddning iphone 5

Om trådlös laddning. För att en trådlös laddare ska fungera krävs det att din telefon stöder Qi trådlös laddning. Qi, som uttalas ”tji”, är den trådlösa laddningsteknik som dominerar marknaden för trådlösa laddare idag. Qi laddare för att laddningen ska börja.


Snabbt och enkelt direkt hem till dig! Induktiv laddning med Qi fungerar på avstånd upp till cm. Alla mobiler med Qi-mottagare kan laddas från alla Qi-laddare, men för att kunna ladda med högre effekt än Watt måste mobilen ha stöd för den typen av trådlös snabbladdning. Detta skal gör det möjligt för dig att ladda äldre modeller med trådlös laddning. Slipp trasslet med bökiga kablar som trasslar sig och går sönder, jämt.


Trådlös laddning iphone 5

Det finns naturligtvis även laddskal till Android-telefoner också. Med SiGN trådlös snabbladdare behöver laddningen inte bli så omständlig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...