måndag 26 mars 2018

Dieselvärmare luft

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris billjud. Hitta rätt produkt till rätt pris. FJH-serie luftdieselparametrar (nedan kallad värmaren) är oberoende av det ursprungliga motorsystemet.


Den använder sig av 12V eller 24V likström för att köra.

Det finns två typer av värmekontrollläge: Automatisk styrläge och Manuell styrningsläge. Värmaren antar lätt diesel som motsvarar miljötemperaturen som bränsle, och det kan startas och. Stor värmefläkt för stora behov! Med sin mobila utformning och värmeeffekt på hela kW är denna fläkt given i kalla garage och på kyliga husbyggen. Hög kvalitet Bra priser Brett proffssortiment Snabba leveranser!


Efter värmeväxling suger kall luft in i luftpassagen genom värmeförsörjningsfläkten och blåser ut när den blir het, så att det bildar ett annat värmesystem som oberoende av den ursprungliga uppvärmningen fordonets system. Inte nog med att Eberspächer har en bränsledriven värmare för praktiskt taget varje fordonsklass - de bygger dessutom på en innovativ teknik som verkligen imponerar, genom att t.

Dieselvärmaren Webasto Dual Top värmer både fordonet samt bruksvattnet. B100) eller bioetanol (E85). De luftbaserade parkeringsvärmarna Airtronic värmer upp luften direkt i passagerarutrymmet. En smart 5KW dieselvärmare med fjärrkontroll färdig att använda nästan vart som helst. Perfekt för jaktstugor, sommarstugor, användning i garage, båt, arbetskoja eller nästan till vad som helst där man vill ha värme men inte har 220V.


Bara ens eget behov sätter gränsen. Drivs av ett vanligt 12V batteri. Den indirekta dieselvärmekanonen är utrustad med skorsten för att föra bort avgaserna via en slang som finns som tillval. Det är viktigt att föra bort avgaserna till ett utrymme där människor inte vistas alternativt utomhus.


Den direkta dieselvärmekanonen däremot förbränner diesel utan att avskilja avgaserna. I en dieselvärmare värmer lågan en värmeväxlare. En fläkt blåser luft över värmeväxlaren.


Luften blir då varm och leds in i båten. Avgaserna från förbränningen leds ut genom en skrovgenomföring över vattenlinjen. Styrning och Manövrering.


Med en Webasto Dual Top behöver du endast en bränslekälla då Webasto Dual Top drivs av fordonets dieseltank (RHA-1och RHA-1har även elektroniskt värmeelement).

Perfekta överallt där man på ett enkelt sätt behöver en värmekälla. Effektiv värmare som fungerar med flera bränsletyper, levererar hela 2kW och har justerbar termostat, bränslemätare, felindikator samt överhettnings- och flamskydd. På många båtar är detta mycket praktiskt när man först har satt upp systemet. Vi använder våran dieselvärmare varje morgon på vintern, dock inte när det är plusgrader.


En högre åtgång på diesel får man ju räkna med jämfört med sommarhalvåret. Ca: dl extra per mil drar bilen vintertid vid flitigt användande av värmaren när man räknat ut snittförbrukningen mellan tankningarna, värmarens dieselåtgång syns ju inte på färddatorn, men det är det värt. Välkommen till Webastocenter. Vårt mål är att alla som skall ut i trafiken i vinter, ska göra det utan att frysa eller skrapa rutor. För att nå dit så erbjuder vi värmesystem till alla fordon.


El-patron i tre steg 1-2-kw. Mått 500x500x280mm vikt 26kg. När du letar efter båtvärmare eller annan typ av värmare ska du handla hos Hjertmans. Vi har ett stort utbud och bra priser.


Moderna bilar fungerar precis så, värmer vattnet i blocket och levererar värmd luft till kupén ( dieselvärmare ). Eftermonterade enheter har jag ingen erfarenhet av. Både el och bränsle fungerar bra. En storsäljare som har sålt slut innan jul hos våran leverantör två år irad!


Smidig att flytta med rejäla hjul och skorsten för att skilja avgaserna från värmeutsläppet. Går att placera den utanför lokalen och leda in värmen genom att köpa till värmeslang och termostatstyrning och därmed både slippa avgaser och buller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...