onsdag 28 mars 2018

Everods rc

Everöds skola ligger mitt i byn med ca elever inskrivna i klasserna F-5. Det är den lilla skolan där alla känner alla, vilket ger stor trygghet. Eleverna ska bli motiverade och stimulerade så att de presterar optimalt utifrån sina individuella förutsättningar.


Genom kollegialt lärande och samplanering stärker vi lärares professionalitet. Skolan har eget skolkök. Vårt skolbibliotek är integrerat i kommunens biblioteket. Se hela listan på kristianstad.


På skolan finns ett elevhälsoteam med speciallärare, skolsköterska och kurator. De träffas en gång i veckan tillsammans med rektor. Med sina olika kompetenser stöttar de våra elever under skoltiden. Fritidshem erbjuds för elever i årskurs F-5.


Vår verksamhet strävar efter att eleverna ska ha en lärande fritid. Varje vecka erbjuder vi en rad olika aktiviteter. Här kan eleverna prova på något nytt, stärka gruppen och lära känna barn i andra åldrar. Våra aktiviteter har alltid en koppling till läroplanen. Då känns det extra roligt att vi har en satsning på rörelse.


Tillsammans med Skåneidrotten arbetar vi med ”Rörelsesatsning i skolan”. Detta kommer att innebära ökad rörelse under skoldagens raster och på eftermiddagstid. Vi har öppningar och stängningar med Kalvalyckans förskola varje dag. Under skolloven har vi sammanslagning med Vittskövle skola. Under de längre loven även tillsammans med Bjärevångens och Huaröds förskola.


Vårt samarbete med förskolorna i vår närhet är viktig för oss i skolan. Det skapar en trygghet för våra elever. Vi är en kontakt som lönar sig. Det finns även historik över prisförändringar och annan information. Till exempel vilka betalningssätt de godkänner, om de har några fysiska butiker och mycket annat.


Everöds RC Hobby in Tomelilla, reviews by real people. Välkommen till hemsidan för Everöds IF Seniorlag Herrar. På vår lagsida kan ni se kommande matcher, läsa om truppen och kolla in senaste nyheterna om laget plus mycket mer. Everöds Elbyrå är ett företag som arbetar med elinstallationer, solceller och värmepumpsinstallationer. Vi har kontor belägna i Everöd strax utanför Kristianstad samt i Höör mitt i Skåne.


Fredagen den augusti kl. JFIF , , 6Photoshop 3. Bakfickan i Everöd. It belongs to the Diocese of Lund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...