måndag 2 april 2018

Cirkel linser utan styrka

Nu upp till rabatt på alla kontaktlinser! Köp På Nätet, Få Rådgivning I Butik. Få ett icke-bindande synprov. Glasögon ingår i prenumerationen. Priser från 1kr.


Kolla in vårens kollektioner här. Hitta din närmsta Specsaversbutik. Vi finns närmare än vad du tror. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hos Cirkellinser kan du köpa billiga, stora och färgade cirkellinser utan styrka i Sverige med låg frakt och snabba leveranser.


Vi har ett stort sortiment av färgade linser utan styrka för alla tillfällen. Färgade linser utan styrka - till lågpris! Beställ kontaktlinser på nätet från Interlenses.


Enkelt, problemfritt och Billigt. Alla priser är i € och är inkl. SEK eller en annan valuta i toppmenyn). Med färgade linser kan du uttrycka dig på oändligt många sätt. Gör dina gröna ögon grönare, eller förvandla dina blåa ögon till bruna.


Se hela listan på lenson. Om du är en van linsanvändare eller bara är trött på din vanliga ögonfärg, varför inte prova färgade linser? Se vad de kan göra för ditt utseende! Om du vill ha en diskret look så kan du använda så kallade tinted-linser som förstärker din egen ögonfärg. Dina vänner kommer att tycka att du ser annorlunda ut men de kan inte riktigt sätta fingret på vad det är.


För en mer dramatisk look kan du använda opaque-linser. Dessa är helfärgade och du kan skifta ögonfärg helt och hållet, en förändring som inte kommer att undgå någon! Utöver våra färgade linser i de vanligaste ögonfärgerna så hittar du även läskiga linser som passar perfekt när du vill klä ut dig till Halloween. Våra färgade linser finns både med eller utan styrka, de kan vara lika viktiga för ögonen och synens skull som vanliga kontaktlinser samtidigt som de är ett perfekt komplement till resten av din outfit.


Matcha färgen på dina ögon med kläder och humör. Vi har ett brett sortiment av färgade månadslinser och även färgade endagslinser. Glöm inte att beställa linsvätskaoch etui! Hos oss hittar du färgade linser till ett lågt pris.


Vi erbjuder även prisgaranti vilket betyder att om du hittar en identisk produkt till ett billigare pris någon annanstans, så matchar vi det priset. Hos Lenson är det tryggt att köpa linser på nätet! Vilken typ av färgade linser du ska välja beror framförallt på dina önskemål. Om du däremot bara ska köpa kosmetiska linser , alltså partylinser utan styrka , behövs däremot inget recept, utan då är det bara att beställa.


Viktigt att tänka på när det gäller crazy linser och andra typer av linser som man kanske bara använder sig av vid speciella tillfällen är att du måste vara extra noga med hygienen så du inte drar på dig någon infektion eller skadar ögat. PACK Färg linser - Ögonlinser -månader - ALLA FÄRGER Pure Hazel. Linsen är uppdelad i ringar där varannan ring har styrka för nära respektive långt håll. Bifokala linser har däremot en skarp avgränsning mellan linsens olika styrkor för när- och avståndsseendet. Trots att bifokala linser har funnits länge har de inte varit speciellt populära förrän alldeles nyligen.


Den andra lösningen är att man har vanliga linser men att man byter ut styrkan på den ena linsen från avståndsstyrka till närstyrka. Vilket av dessa system som är bäst går inte att säga på rak arm utan man får prova sig fram i samråd med sin optiker. Det här värdet anger hur stort ditt synfel är med ett plus- eller minusvärde.


Det berättar även om du lider av lång- eller närsynthet. En negativ styrka innebär närsynthet medan ett positivt värde betyder långsynthet eller översynthet. Baskurvan beskriver linsens kupighet. Värdet anger den radie på cirkelbågen som motsvarar linsens insida. Desto lägre värde, desto kupigare är linsen.


Addition beskriver skillnaden i styrka mellan de olika fokala fälten i multifokala eller bifokala linser. Det är viktigt att veta att det inte bara är att byta till en annan linssort med samma värden som ditt recept anger. Det är av största vikt att du alltid uppsöker en optiker för tillpassning innan du byter linssort. Optikern kan då avgöra om de nya linserna passar dina ögon. Populära kategorier: 1. Multifokala linser 2. Det finns flera typer av färgade linser utan styrka.


De mest populära vid maskerader och halloween-fester är utan tvekan Scleralinser och Crazy Lenses. Du kan välja mellan endagslinser som du bara använder en dag eller vid ett tillfälle, som du sedan kastar efter användning. Linser utan styrka Linser kan numera inte bara användas för att förbättra synen för de med synfel, utan är nu någonting som även de utan synfel kan använda.


Trenden att använda linser utan styrka för att byta ut sin ögonfärg eller få sina ögon att se helgalna ut är någonting som växer. Våra FreshTone linser finns i flera olika färger så som grön, gul, lila och många fler. Linserna har ingen styrka så passar dig som inte har linser i vanliga fall. Våra linser har en hållbarhet på månad. Vi har jobbat med försäljning av fargade linser och skönhetsprodukter via butiker i år.


Vi har alltså lång erfarenhet och har byggt upp ett sortiment av prisvärda märkesprodukter som passar dig som ställer krav på hög kvalitet men förväntar dig ett bra pris. Styrkan anger hur stort ditt synfel är och du kan ha antingen en minusstyrka eller en plusstyrka på dina kontaktlinser. Välj din styrka i rullmenyn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...