fredag 27 april 2018

Cnc maskin säljes

F Skog och Lantbruk Dalby. Fle ­rope ­rations ­ maskin Okuma LB3MY. Alla nya maskiner säljes med transport, installation, garanti och service. Vi har stängt och är åter den januari.


Företagets år som maskinleverantör har resulterat i många nöjda kunder.

Vi arbetar aktivt mot våra leverantörer och försöker att ha en sortimentsmix som marknaden efterfrågar, vad gäller kvalité och pris, samtidigt hålla en hög servicenivå. Tillsammans med våra duktiga. Nedan kan du söka efter en specifik maskin som finns i vårt lager. Fler ­funktions ­ maskin Okuma Okuma Multus.


Vi erbjuder flera modellserier och mängder av olika specifikationer för att passa just ditt behov. Du kan alltid vara säker på att vi hjälper dig hela vägen från planering till inköp, utbildning och support. Du hittar din maskin hos oss.


Leta i kategorierna i menyn till vänster eller använd sökrutan och skriv vad du behöver.

Företaget är i mycket hög grad automatiserat och har sett beläggningen öka markant de senaste åren. Bredbandsputs maskin för metall - DSM 650E DSM avgradnings- och efterbehandlingsmaskin är slipande bandslipmaskin för slipning av metallytor efter till exempel laserskärning. Modell DSM finns antingen med en slipbredd på 6mm och för delar upp till 1mm tjocklek. Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis. Vi köper och säljer maskiner över hela världen.


Köper och säljer nya och begagnade verktygsmaskiner. Om vi mot förmodan inte har det ni behöver, så jobbar vi hårt på att via våra kontakter i Europa ta fram bra alternativ. Fräs säljes på uppdrag av kommunalt bolag. Kontaktinformation. Maskinen är fungerande, i ok bruksskick.


AMColombo Fönster bearbetningsmaskin AMCNC styrd 3-axlad maskin. CNC Tec Tec , - CNC fräsmaskin (NY) 337. Säljes på uppdrag av kommunal gymnasieskola - yrkesskola pga avveckling av verksamheten.


Mora CNC AB grundades av Ingemar Dahlström och företaget är en legotillverkare som bearbetar detaljer i de flesta materialen. Vår erfarenhet gör att vi snabbt kan sätta oss in i ditt problem, och lika snabbt ge förslag på en lösning som börjar betala sig omgående. Rensi CNC är alternativet du bör kolla på när du ska köpa en lite större CNC med hög kapacitet men ändå inte vill lägga miljoner på en maskin.

Hos oss hittar du CNC maskiner som klarar tuffa arbeten, som presterar på topp och som har många års hållbarhet. CNC -fräsning som ger exakta resultat. CNC - maskiner fortsätter att revolutionera tillverkningsindustrin! En bra CNC fräs enligt oss är en maskin som har en precision som du aldrig uppnår med traditionella verktyg. Vertikala fleroperationsmaskiner.


Se maskiner Horisontella fleroperationsmaskiner. Längd 2 Diameter 4–mm, dämpad i olja. Om ingemar’s maskiner. Vad är bakgrunden till att så många väljer att köpa sina maskiner hos oss? Jo – vi vågar vara annorlunda.


Vi ger kunden rätt förutsättningar för att lyckas, ett fordon eller en maskin skall passa för kundens önskemål och behov. Fyndbörsen är Sveriges ledande annonsplats för seriösa entusiaster. Här hittar du begagnade traktorer och maskiner i både ditt närområde och i hela Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...