torsdag 26 april 2018

Handvinsch

Handvinsch

Manuella och elektriska vinschar utav hög kvalité för många tillämpningsområden. Marknadens bredaste lyftprogram. Verktygsboden har ett brett utbud av handvinsch ar. Handvinsch med band. En manuell vinsch kräver ingen ström och är liten och smidig, jämfört med en elvinsch.


Handvinsch

Oavsett om du ska dra eller på annat sätt förflytta tunga föremål kommer vinschen hjälpa dig att utföra jobbet. Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Den är utrustad med den enkla men väl beprövade konstruktionen med en vev med spärrhake och ett vridbart grepp.


Vi har vinschen du behöver för garaget, verkstaden eller bil- och båttrailern. Alltid dagars öppet köp och 2-vardagars leveranstid! Här hittar du ett brett sortiment av vinschar och elvinschar som klarar olika vikter. Hög kvalitet Bra priser Brett proffssortiment Snabba leveranser!


Det är därför inte intressant at vinscha t. Vinsch av förzinkad stålplåt med wire 4. Titta specifikationerna för den enskilda produkten). Se också sortimentet av kundespecifika speciella handvinschar (länk till Gebuwin). Måttskiss handvinsch , 5kg. Fråga någon som kan! Vi för ett brett sortiment av vinschar och tillbehör till ditt arbetsfordon.


Du finner ett flertal vinschar från Worker. Drog ut ett gäng stock på 90talet med dylikt ekipage. Optimalt grov stock-atv. Funkar även till massaved. Denna högkvalitativa handvinsch , med kabellängd på m, är mycket tålig.


Handvinsch

Tack vare kvalitetsjärnet som använts vid dess konstruktion är den väldigt hållbar. Lätt att montera överallt. Rostfria vinschar samt linspel och wirespel är PMH en av branschens ledande leverantör av.


Kolla vårt utbud av rostfria manuella vinschar här. Stort lager och snabba leveranser. Svensk ordbok online. Gratis att använda. En stabil handvinsch med broms är utmärkt för att hålla, flytta eller dra tunga belastningar i hobbyområdet som båt, trädgår bil, camping och mycket mer.


Bromsen hjälper till att förhindra oavsiktlig återgång av lasten. Den galvaniserade handvinschen har måtten: 1mm x 1mm x 1mm och är lätt att installera. Komplett med meter wire samt krok. Skapar vinster genom rätt lyftlösning. Ibland är handvinschar ett enkelt val.


Dessa klassiker har alla säker och automatisk lasttrycksbroms samt mjuk och lätt gång. Avtagbart insatsflak. Vagnen har ett flak med mm galvaniserad plåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...