måndag 30 april 2018

Oljesug 12v

Underlättar oljebyten eller räddar dig när du hällt för mycket olja i motorn. Lämplig för bilar och båtar där man inte har tillgång till 2volt. Längd på sugsonderna är cm. Pumpen är en kugghjulspump med pumphus i brons, motorn är i aluminium och mässing. King ELEKTRISK OLJESUG 12V.


Drivs med hjälp av ett bilbatteri, 12V.

Oljan dräneras genom mätstickhålet. Använder Biltemas 12v oljesug ,har funkat som den ska i 4säsonger nu. Ev nackdel är väl att den inte har någon behållare utan du får ha en separat att fylla i. Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Reversibel drift – både sug och tryckfunktion.


Pumpen är avsedd för varm motorolja, diesel, trögflytande vätska, lättflytande smörjoljor och glykol. Tål kortare torrkörning, inte avsedd för kontinuerlig drift.

Anslutningsslangar medföljer. Oljebytarpump SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Oljepump 12v samband med liter från Jabsco. Nedsenkbar lensepumpe av høy kvalitet fra SPX Johnson Pump. Høy kapasitet og lavt strømforbruk.


Ny båtmotor 4takt hk Höst. Oljesugen är perfekt att använda för att. Dieselpump utrustning med rör 12V. Vacuum oljesug med spilloljeskål.


Jag letar efter en oljesug som går att koppla till kompressor, en sån där. Har använt elektrisk oljesug för oljebyte på många bilar, betydligt smidigare än att göra det på det klassiska sättet. Kanske inte helt optimalt, men all olja får man inte ur motorn oavsett, oljekanaler, oljepump mm rymmer lite olja.


Har gjort det mest för att skona gängorna i sumpen. Hämta din online order i butik efter minuter Du klickar - vi plockar. Med ”hämta i butik” får du din vara enkelt, snabbt och med gratis frakt!


Maskiner är nästa lika kul som verktyg – här hittar du alla former av maskiner oavsett om dom är el, luft eller batteridrivna, men även svetsar, induktionsvärmare och plasmaskärare. Lånade en elektrisk 12V oljesug av en.

Tyvärr gick den för torr och skar ihop. Tror den var köpt på Biltema för längde sedan. Tips på var man kan köpa en billig och simpel sug. Funderar så smått på att skaffa mig en oljsug för att slippa det oundvikliga kladdet på golvet vid oljebyte. Jabsco impellerpump (impeller av nitril) för oljebyte vid fast installation ombord.


För fyllning och tömning av upp till fem motorer, tre kulventiler för tre motorer är monterade som standard. Strömbrytare är monterad på pumpen för att välja fyllning eller tömning. Har sedan år använt en helt suverän oljesug som är det bästa som man kan ha. Fanns tidigare på Biltema, men nu finns den bl. Kostar c:a drygt 50- vilket är en bråkdel av vad en ejektormodell kostar.


Jag har använt den massor och bl. I Mekonomens butiker och e-handel online finns bildelar, reservdelar och biltillbehör till din bil. Mekonomen erbjuder både service av din bil och ett stort utbud av bildelar.


Din järnhandel online. Hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva från en järnaffär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...