måndag 14 maj 2018

Elmotor inombordare båt

Försäljning – Reparation – Service. Kundanpassade lösningar. Kontakta oss på Sverull idag. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda!


Med elinombordare får du en effektiv, förnyelsebar och varaktig energikälla ombord.

Kraftfull, ljudlös och säker. GreenStars väl utprovade och kompletta elmotorsystem är dimensionerade för att leverera maximal kraft och driftstid. Vi erbjuder kompletta el-drivna motorpaket.


Här hittar du din nästa elmotor till båten. Välkommen till Electro Mobile! ECO-Line är luftkyld och självklart IP-klassad för användning i båt. Systemet är uppbyggt kring den högeffektiva A-synchron motorn som steglöst skapar framdrivningskraft helt ljudlöst. Motorn kallas Deep Blue 80i, där är en ungefärlig motorstyrka i hästkrafter och i står för inombordare, i just den här båten med propellerdrift via en rak axel.


ECO-line finns att tillgå från 2kW 24V upp till 6kW 48V.

Motorn är kolborstfri med högre verkningsgrad och ska inte bli lika varm som traditionella elmotorer. Företag som producerar elmotorer för båtar. Marknaden för elmotorer är relativt ny och omogen.


Med Mastervolts unika elmotorsystem från Bellmarine, kan du glida fram genom Sveriges underbara skärgår helt ljudlöst och utan att smutsa ner. Förutom miljöaspekten och den totala tystnaden erbjuder Bellmarine marknadens mest kostnadseffektiva lösning för framdrift av din båt. Testa även motorn då flera personer sitter i båten , säger Olof Cerne. Minst lika viktigt att tänka på som storleken är elmotorns räckvidd. Hur stark elmotor ska jag köpa?


Torqeedo är en revolutionerande elmotor för båt. Motorn har inbyggt batteri, låg vikt, är lätt att fälla ihop och är mycket stark. Begagnade båtmotorer och motorer till specialpris.


Bra för miljön och nästan ljudlös framdrivning av båten , perfekt vid till exempel trollingfiske. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Rekommendationer inför köp av elutombordare. Se till att välja en elmotor som uppfyller dina krav. Viktiga parametrar att tänka på är storlek och vikt på din båt samt storlek på batteri och hur länge du vill kunna färdas med din elmotor.


Med en kraftfull elmotor glider man ljudlöst fram och kan njuta av naturen utan oväsen och avgaser. En elmotor kräver ingen dyr service, olja eller bensin. Den drivs med el, är i princip ljudlös, miljövänlig och underhållsfri.

För den lilla jollen, ekan eller fiskebåten. Det finns en Flover elmotor till din båt. Elektrisk båtmotor av hög kvalitet. Något du kommer märka fort är hur mycket väder och vind påverkar din elmotor.


Väljer du den minsta Minn Kota-motorn till en större båt är risken rätt stor att du fastnar på sjön när det blåser upp. Kommentarer inaktiverade för Julklappstips: Ny elmotor till båten Webbredaktör På Kryss På Kryss user Allt fler gamla inombordsmotorer börjar närma sig slutet av sin aktiva livsbana och kommer inom en nära framtid att behöva ersättas. Hos Marindepån och Skanstull Marin kan du hitta infiormation om alla typer av båtmotorer.


Fyrtakt, utombordsmotorer, inombordare , drevmotorer och elmotorer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...