tisdag 5 juni 2018

Kompressor test 2015

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark.

Hitta ditt närmaste varuhus. Kompressorer som passar både hem, verkstad och industri i olika storlekar och utförande. Vår kunniga personal guidar dig rätt och hjälper till med teknisk rådgivning inför köpet. Toimitus vain 2-päivässä. Verkkokauppa on nyt nopeampi ja selkeämpi.


Uusia toimitustapoja. Oberoende kompressor test.

Magasinet Gör Det Själv är 1procent oberoende från tillverkare, annonsörer och andra intressenter. Vår testredaktör undersöker vad som finns på marknaden, och handplockar själv alla de maskiner som han testar. De som deltar utsätts för exakt samma hårda test , som du kan ta del av på dessa sidor. TEST : Vi testar populära kompressorer.


Vi har testat små och smidiga kompressorer , som kan användas i verkstaden eller tas med där arbetet ska utföras. Se här vilken maskin som blev den stora testvinnaren. Kompressorer är en ganska enkel uppfinning där luft komprimeras i en tank för att sedan kunna driva olika verktyg och tillbehör.


Allt från att driva spikpistol, klammerpistol, färgspruta eller pumpa upp uppblåsbara prylar. Nu har jag inhandlat denna kompressor och testat den på dotterns dator , som dom flesta har skrivit om denna kompressor så låter den högt (94db). Nu har jag ett förråd den står i , så stänger man dörren och drar ut luftslangen löser det sig. Skall du flytta på kompressorn ? Cabriolettaket, Vario Roof, stjäl liters utrymme när det fälls ner i skuffen. Det fälls ihop med ett knapptryck och hela akten tar bara sekunder.


MOTOR har testat den motorsvagaste - fyrcylindriga SLK 2Kompressor. Guide till köp av rätt kompressor. Med en kompressor blir dina projekt betydligt enklare (och roligare).

Du kan göra mycket med tryckluft – läs vidare för att lära dig mer om vilken kompressor som passar dig bäst så du gör ett bra köp. Om jag stod inför att inköp av kompressor idag skulle jag kolla med Jula om de har kvar något exemplar av Stanley- kompressorn , den kostade 2. Den andra kompressorn från Pela som vi testar är något av en storebror till den tidigare med sina extra hästkrafter. Här är det prestandan du betalar mer för vilket syns inte bara i de hästkrafter som motorn kommer upp i utan även i den mängd fri angiven luft som maskinen processar per minut, hela 4liter. Den fick ett betyg på poäng, vilket var det högsta betyg som gavs i testen. Ilmainen toimitus kun tilaat yli 1eurolla.


Osta helposti netistä. Puuilolla on myös Postin kotiinkuljetus. Både verkar ju vara ok men någon med mer kunskap om kompressor kanske kan hinta mig till att köpa endera Julas eller.


Vridmomentet har ökats med måttliga tio Nm. En motor på blott liter känns litet i denna stora premiumbil. Ljudet från radfyran, utökat med kompressorns vinande, passar inte in i helhetsbilden. Lite grand i tysthet har Mercedes förnyat motorprogrammet underifrån.


Det är tydligt att motorn får jobba. Tidigare hade C1och C2Kompressor en tvålitersmotor på 1respektive 1hästkrafter. Nu gäller i stället en maskin på liter som i C1Kompressor ger 1hk (C2Kompressor har 1hk även i sitt nya utförande). En batteridriven minikompressor kan pumpa däck, fotbollar och luftmadrasser, men ska du arbeta med tryckluftsverktyg krävs en verkstadskompressor med tillräcklig kapacitet för arbetsuppgiften.


Bäst i test blir Carwise Mekonomen som förutom de goda kylegenskaperna även klarar hållbarhetstesterna utan problem. Dessutom är den klart tystast av alla boxar i testet – något som grannarna på campingplatsen säkert uppskattar. En nackdel med Mekonomen är att den liksom ett par andra boxar saknar anslutning till 2Volt. En kompressor kan kopplas till såväl en högtryckstvätt eller färgspruta som en däckpump eller blåpistol och är därför en mångsidig och användbar maskin att ha redo hemma i garaget. Hos Harald Nyborg kan du köpa kvalitativa och smidiga kompressorer från välkända varumärken så som Scheppach och Stanley till riktigt bra priser.


Några av de testade batterierna är fösedda med kompressor för däckpumpning, lyse, 12-voltsuttag och USB-uttag. Som testbil har man använt en Peugeot 2Cabriolet, där man “glömt” halvljuset på under natten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...