torsdag 26 juli 2018

Auto p skiva

Auto p skiva

Brett sortiment av verktyg. Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Beställ enkelt online! Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Slipp onödiga p -böter. Smart p - skiva som automatiskt visar vilken tid du har parkerat. Enkel, trådlös montering.


Sommar- och vintertid ställs in automatiskt. Blinksignal när batterierna behöver bytas. Digital P - skiva med automatisk tidshållning och tydliga vita siffror. En 2-axlig accelerometer känner av bilens rörelser och ställer in sig på närmaste hel- eller halvtimme eller realtid efter sekunders parkering.


Auto p skiva

Det gör det smidigt att ta loss den vid t. Om den lilla LED-lampan blinkar på baksidan av parkeringsskivan och samtidigt visar texten ”lo:b” på displayen, är det dags att byta batteri. Köp Automatisk P-skiva online på kjell. Autodude P-skiva gör att du inte längre kommer glömma bort p -skivan och riskera att få bot varje gång du ska parkera. Du monterar den enkelt på framrutan med hjälp av klistret och kan sedan ställa in rätt tid när du ska parkera, enkelt och smidigt!


APT monteras enkelt enkel i vindrutan utan verktyg. APThar en separat ram som fästes mot vindruta. APTfästs sedan magnetiskt mot ramen. Med P -set ställer man in p -tiden om den börjar senare än när man parkerade.


Auto p skiva

Det hela sköts elektroniskt förstås. När bilen stannats visar p -dosan verklig tid i sekunder, därefter ställer den in sig på närmast följande hel- eller halvtimme (enligt svenska bestämmelser) och displayen blir då din p - skiva som talar om när din parkering började. Auto park time Automatisk P - skiva. AutoParkTimeTrådlös Automatisk P - skiva. För att kunna använda en parkeringsskiva måste detta vara angiven på en tilläggskylt som visar den avgiftsfria parkeringstidens totala längd.


Denna lilla P - skiva fäster du på insidan av vindrutan. Den skall vara lätt att se från utsidan! P -skivan har en klistersida som gör att du lätt fäster den på en lämpligt plats. Ta bort skyddsfilmen och tryck fast den på rutan.


Verktyg till bra priser. Allt du behöver när du behöver det. Besök oss i butik eller på ClasOhlson.


APTMagnetic har en avancerad sensor som reagerar på bilens förflyttning och registrerar när du parkerar bilen. Vid parkering övergår apt4magnetic automatiskt till att visa tidpunkten för när parkeringen skedde. Välkommen till Autoexperten ! Godkänd P-skiva för tidsbegränsade gratisparkeringar. Använd Köpguide Denna produkt kan inte köpas i mobilen. En automatisk p - skiva har faktiskt funnits ett par år, men hittills har den krävt installation med en del sladdragning.


En parkeringsskiva (kortforp - skiva ) eller parkeringsbricka är en anordning som används för att visa bilens ankomsttid på en avgiftsfri parkeringsplats. Nu är det slut med det också - du ställer bara en gång för alla in rätt datum och tid på den elektroniska p -skivan (som egentligen är en liten dosa), sedan är det klart. Jag har parkerat där många ggr tidigare och sett P -skyltarna där det står att man får parkera max timmar, men aldrig sett någon skylt om att P - skiva krävdes.


Sist jag parkerade där fick jag P -böter för att jag inte använt P -skivan. Eftersom betalningen sker automatiskt slipper du tänka på p - skiva , biljetter, passa tider eller böter. Inga bommar behövs så kö-risken minskar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...