måndag 16 juli 2018

Beachflagga

Hos oss kan ni beställa era beachflaggor till event och mässor. Alltid snabba leveranser. Canvas och textil för tavlor, vepor, beachflaggor, flaggor och displayer. Marknadsbyrån Marknadsbyrån är en svensk leverantör av papperstryck, exponering och profilerade produkter.


Beachflagga

Vi är ett ungt och glatt team som kombinerar kreativitet, nyfikenhet och expertis för att alltid göra riktigt bra leveranser! Djärva, specialdesignade flaggor kan hjälpa dig att synas i mängden och väcka uppmärksamhet. De är också effektiv och väl synlig marknadsföring, en möjlighet att få personer som går eller kör förbi att lägga märke till. En jättebra produkt till din butiksentré, mässmonter, utomhusevent o. Det vanligaste är därför att man endast har sin logotyp på den, men om det finns yta över så kan man exempelvis komplettera med ett telefonnummer, webbadress eller en slogan. Tryckta med direktsublimering eller screentryck vid större volymer.


Hittar du inte flaggan du söker kontakta oss så hjälper vi till! Masten är tillverkad av glasfiber och materialet ger flaggan stabilitet och hållbarhet. Flaggan kommer med medföljande mast. Det innebär att budskapet blir fullt synligt på båda sidorna, men notera att det kommer att vara spegelvänt på baksidan. Till exempel om du är på en utställning, eller om du har egen butik och vill kunna skilja dig från mängden.


Beachflagga

Då är kanske en beachflagga den rätta lösningen för dig! Höjdstorleken är densamma och går att välja från 245–5cm. Våra beachflags håller i väder och vind. Beställ beachflagga billigt i vilken storlek och form som önskas.


Vi har flera av marknadens mest populära beachflaggor, inklusive Droppen, Fenan, Urban och Aventos modeller. Fenan är en populär strandflagga som ibland även kallas Hajen, eftersom den ser ut som en hajfena. Om ni önskar detta alternativ så kostar det inget extra utan det är samma billiga beachflaggor som vårt standard material. Det är ett utmärkt alternativ för kampanjer, event, mauml;ssor, butiker och andra aktiviteter.


Beachflagga

Flaggbys beachflag 90x320cm kan användas både inomhus och utomhus. Sveriges absolut populäraste beachflagga ! Följ de instruktioner som står. När du är nöjd med designen, spara ner ditt tryckoriginal. Ladda upp originalet i Kassan i samband med att du lägger din beställning.


Vi granskar ditt original och återkommer med respons. I produkten ingår f. Kvalitet genomsyrar hela vår affärsidé och som standard erbjuder vi sydda kantsömmar med rötbeständig tråd runt hela beachflagga n för bästa möjliga hållbarhet. En härlig och omåttligt populär beachflagga i storlek large.


BeachFan BigEar Large - 2-pack. En beachflagga är en smidig reklambärare året om som gör att du direkt syns med ditt budskap. Alla våra beachflaggor trycks digitalt på stickad polyester.


Med beachflagga ns speciella utförande fångar du garanterat omgivningens uppmärksamhet, direkt vid din aktivitet. Inne eller ute - I sanden eller på mattan - vindstilla eller blåsigt. De leveraras komplett med flagga, mast och väska. De är lätta att transportera och lätta att sätta upp. Har du frågor om våra beachflags med tryck är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.


Beachflagga

Olika storlekar och former. En av de minsta beachflaggor vi erbjuder. Denna raka lilla flagga har blivit populär då formen gör det enkelt att komponera layouten man vill få tryckt på sin beachflagga. Kombinera gärna din beachflagga med fler markfästen så kan du även använda den på stranden, golfbanan eller andra mjuka underlag.


Flaggfabriken Kronan producerar och marknadsför reklamflaggor med tryck, vepor, banderoller, beach-flaggor, roll-up, pop-up tält för event, pop-up mässväggar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...