måndag 30 juli 2018

Bumprider ståbräda sits

Babyland - stort utbud av produkter från välkända varumärken. Hitta det bästa priset. Jämför innan du köper! En oberoende tjänst som hjälper dig att jämföra produkter och tjänster online. Spara en massa pengar här!


Den går att använda som en vanlig ståbräda, men det som är speciellt är att den också har en pall till. En ståbräda med pall är praktiskt när man har ett lite yngre barn som inte orkar stå på brädan hela tiden. Själva ståbrädan har då en mer rektangulär form och det går att fästa en sits på den, för barn som vill sitta ned under promenaden. Jag har inte testat denna sittdel.


Stort sortiment av kontorsmaterial och produkter till låga priser. Kontorsmaterial och kontorsvaror online till alla typer av kontor och arbetsplatser. Fri frakt och snabba leveranser! Säkra bilbarnstolar billigt. Beställ snabbt och enkelt!


Bumprider ståbräda sits

Vilket är bästa priset? Köp den på Returhuset. Inga verktyg behövs. Kan användas som vanlig ståbräda utan sitsen. Snabbfästen för enkel av- och påkoppling.


Passar de flesta barnvagnar. Den balanserade fjädringstekniken ger en jämn och mjuk gång, även på ojämnt underlag. Den nya brädan har precis som det låter en sits eller sadel där det äldre barnet kan sitta.


Bumprider ståbräda sits

Universalfäste för de flesta barnvagnar. Sitsen går att montera åt båda hållen på ståbrädan och klarar klio barn. Sitsen väger endast kilo vilket gör den lätt att lägga i varukorgen på vagnen när den inte används. Nu är det slut på jobbiga promenader för storasyskonet - sitsen klickas fast på ståbrädan på ett par sekunder och sedan kan de trötta benen få vila. Plus att det gör hela åkturen roligare!


Bumprider Sit har avtagbar sits som även är justerbar i höjd. Det är förmodligen den mest universella och anpassningsbara ståbrädan på marknaden idag. Förutom sitt oerhört flexibla system för fästning så har denna ståbräda även några andra avgörande fördelar. Här ser man hur enkelt det är att montera den. Vi har valt att montera den på.


Bumprider ståbräda sits

Recensioner (0) Recensioner Det finns inga produktrecensioner än. Tillbaka till toppen. Prenumerera på vårt. Behöver du hjälp med en transport som liknar denna? Skapa en kostnadsfri förfrågan här.


Nu kan storasyskon både sitta eller stå vid promenaden. Den här extra sitsen passar bra när benen blir för trötta på de små barnen. Superlätt design i aluminium, nylon och fiber och väger endast 0. Ståbrädan ingår ej, endast sitsen ). Fraktfritt från 500:- 2-dagars leverans. Tveka inte att höra av er till oss!


Köpte en bumprider med sits igår, idag när vi skulle gå och lämna sonen på förskolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...