tisdag 10 juli 2018

Konvektorelement med fläkt jula

Konvektorelement med fläkt jula

Vi hjälper dig att hitta Fläktar som passar dina behov med 60-dagars öppet köp. Stort sortiment av tillbehör. Skal, headsets, wearables, m. Dags för ny bärbar dator? Vi har laptops för alla behov.


Konvektorelement med fläkt jula

Allt från grafikkort till barebone. Hitta din favorit och köp den idag! Jämför pris byggvaror. Det naturliga sättet att handla hemelektronik. Uppdateras varje fredag.


Tystgående element med inbyggd fläkt som ger snabb och effektiv uppvärmning. På Jula siktar vi högre. Konvektorelement 34-Inkl.


Elementet är termostatstyrt och har en automatisk start- och stoppfunktion konstant temperaturnivå. Justerbar termostat och överhettningsskydd. Ansluts till elnätet med en jordad stickpropp. Det finns både oljefyllda element och olika typer av konvektorelement som har inbyggd värmefläkt.


Fördelen med en värmefläkt är att den snabbt sprider värmen i rummet. Bara några minuter efter att du startat ett elelement med fläkt kan du njuta av värmen. Med en elegant och tystgående fläktkonvektor får du på ett enkelt sätt behaglig temperatur till ditt hem.


Konvektorelement med fläkt jula

Den skänker såväl komfort som en avslappnad stämning till frusna eller heta dagar. Wilfa konvektorelement har den utmärkta extrafunktionen i form av en integrerad fläkt som gör att att värmen sprids effektivt och snabbt i rummet. Elementet är dessutom en fröjd för ögat och har en nästan futuristisk design som ändå ger ett mycket diskret utseende. De är temperaturstyrda och har tre olika effektnivåer. Elementen bygger på principen konvektionsprincipen, alltså att värme stiger.


När kall luft kommer i kontakt med elementet värms den upp och stiger. På det viset sprids värmen i rummet. Jetheater Infravärme är speciellt framtagen för uterum, verandor och uteplatser.


Ger snabbt värme när kvällskylan kommer. Den inbygda fläkten förstärker värmeeffekten och sprider värmen över ett mycket stort område. Steglös reglering av värmen. Med Turbo- Fläkt som underlättar värmedistubutionen.


Fristående golvelement med konvektor och inbyggd fläkt som effektivt sprider värmen i hela rummet och bidrar till snabbare uppvärmning. Ett fristående konvektorelement som är lämpligt för extravärme där det behövs. Tack vare den moderna stilen, designad av Mill i Norge, med avrundade kanter och en fot med diskret design ser elementet ut att sväva ovanför golvet. En stor fördel med vattenburna fläktkonvektorer är att du slipper installera konvektorn med rör. Istället har konvektorn en inbyggd fläkt som sprider värmen i hemmet.


Gnosjö element 400v 700w. Rusta använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Läs mer om Rustas användning av cookies och hur du kan hantera dem här. Elektronisk termostat och LED-display.


Utrustat med reglerbar termostat, tre värmelägen, praktiska bärhandtag samt tippbrytare och överhettningsskydd. Tillverkad av lackerad stålplåt. På så vis slipper hushållet kännas kyligt när hösten och vintern närmar sig. Eftersom elementet är lättanvändbart och flyttbart flyttas produkten enkelt och smidigt när den behöver göra sitt i vilket utrymme i hushållet som helst.


Då har du kommit helt rätt! Här ser du ett urval av vårt sortiment. Många är smarta, andra är roliga. Välkommen att fynda på ÖoB!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...