måndag 23 juli 2018

Liten radio med bra mottagning

En vevradio med inbyggd ficklampa och uttag för att ladda mobiltelefonen. En del testdeltagare går att koppla in trådlöst till extrahögtalare. Då kan man lyssna i stereo, om det inte finns från början, eller ha ljud i flera rum.


Bland enfärgade, mönstrade, nostalgiska och stilrena tror vi att du kommer att hitta just den som passar hemma hos dig. Välj mellan lite enklare modeller med FM- radio och mm-ingång och mer avancerade med snabbval, klocka eller Bluetooth. Knapparna är små – för små för somliga – och en liten men skarp skärm.

Stereoradio med Spotify. Argon är Hifi-klubbens eget märke och de var tidiga med att haka på retrotrenden som startades av Tivoli Audio. Här finns både DAB- och FM- radio och med inbyggd wifi är radion kompatibel med Spotify Connect. Med sensationellt tydlig mottagning , ovanligt varmt, rent ljud och tidlös charm blev radion snabbt uppskattad och snart älskad.


Model One är redan en klassiker, i sällskap av fler modeller. Hos Elgiganten hittar du ett stort sortiment av radio och stereo till pressade priser - allt från klockradio till kompaktstereo. Upptäck sortimentet här! Med den användarvänliga analoga kanalväljaren ställer du enkelt in kanaler, och den kraftfulla monohögtalaren ger hög volym från en liten enhet.


Argon RADIO2i är en kompakt och komplett bordsradio med internetradio, FM, Spotify Connect, samt DAB.

Så du lär inte få slut på underhållning i varken det här livet eller nästa. Radio - DAB och FM. De inledde samarbetet med att presentera Model One. Hitta din favoritvara hos Europas överlägset största specialkedja inom kvalitets-hifi.


Hos Media Markt kan du välja bland massor av olika radioapparater och väckarklockor till riktigt lågt pris. Bra erbjudanden, fri frakt vid köp över 5kr, alltid dagars öppet köp och snabb leverans. Hos oss hittar du radio och stereo prylar från de varumärken som Philips, Sony, Pioneer m. Beställ fraktfritt online eller besök närmaste lagershop.


Mottagningen är go även om frekvensen kunde vara enklare att manövrera. Ljudbilden är hyfsat ren, men funktionen att välja mellan news eller music känns inte som någon fullträff. Skulle vilja ha en bra bärbar radio inte alltför dyr med extremt bra mottagning , finns det? Alla jag har provat där jag jobbar funkar inte! En jobbar kompis har en gammal bärbar radio som funkar, finns tyvärr inte längre att köpa!


Hittat en Sony SRF-Mmen den var lite dyr för att chansa 799:- Den finns på Netonnet. Lars Bengtsson är en av Sveriges ledande butiker inom ljud och bild. Vi strävar efter att alltid ha samma pris i butik som på nätet, för att du som kund ska känna att du får samma bemötande av oss oavsett köpkanal. Enklare och roligare vardag eller fest i hemmet tack vare prylar och apparater för köket, vardagsrummet, kontoret, eller tvättstugan — men även kroppen. Flytta radion försiktigt i fönstret tills du får bästa mottagning.


Ibland kan en ynka liten centimeter vara skillnaden mellan perfekt mottagning och brus.

Den gamla FM- radion i köket börjar bli redo för utbyte. Jag hade tänkt mig någonting som kan spela radio från internet i stället. Ska kunna sköta alla funktioner direkt på radion , dvs.


Testa hemma i dagar med öppet köp. Två stycken AA-batterier ger cirka 1timmars normal lyssning och LED-indikator visar när det är dags att byta ut dem. Det är den perfekta kamraten i friluftslivet, på äldreboendet eller picknicken. Fynda billig radio online hos oss på Fyndiq.


Inte mycket går upp mot att ha en riktigt bra radioapparat hemma. Lyssna på dina favoritkanaler, den bästa musiken, tuna in nyheterna och mycket mer. Möjligheterna är oändliga och det kommer hela tiden nya program och kanaler att lyssna på. Med Bluetooth spelar du enkelt upp din favoritmusik via radion , mobiltelefonen eller surfplattan. Exibel DXhar även funktioner som klocka med alarm, snooze, mm-ingång och teleskopantenn.


Exibels radio DXkan drivas både via elnät och batterier vilket gör den till ett bra alternativ om du snabbt och enkelt vill kunna flytta radion mellan olika rum. För att radiomottagningen generellt ska bli bra behövs, i många fall, en riktig radioantenn, placerad ute på hustaket, likadant som man gör med antenn för marksänd tv. På det viset kommer radioantennen utomhus bort från det elektriska bruset i inomhusmiljön och antennen får bra sikt ut i luften för att ta emot radioprogrammen som man vill lyssna på. Prova också att testa med antennen i både horisontellt och vertikalt läge.


AM- mottagning är mycket knepigare, eftersom alla möjliga elektroniska mojänger i hemmet stör den. Lågenergilampor, transformatorer, TV, datorer, mm gör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...