torsdag 26 juli 2018

Värmare båt 12v

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Jämför pris billjud. Hitta rätt produkt till rätt pris.


När vädret inte riktigt samarbetar och det inte är högsommar kan det bli lite ruggigt att vara ute på sjön.

Att installera en värmare i båten ökar både komforten ombord och håller båten torr och fin inuti. Därför är Wallas värmare utformade för att dra mycket lite ström. De större modellerna av kabinvärmare ger även en effektiv luftcirkulation. Om din Wallas båtvärmare är korrekt installerad kommer den att ge en torr inomhusmiljö och en ökad syrehalt på båten. Vi har Wallas värmare som värmer upp din båt.


De finns med olika effekter för att passa dina behov. Alla båtar blir otroligt mycket lyxigare med en värmare ombord. Visst kan det vara onödigt om man bara använder sin båt på sommarens varmaste dagar men för alla andra så är det underbart med lite värmande luft som ser till att det inte blir så fuktigt under kapellet, i ruffen eller i kabinen.

Lätt dieselbränsle kan starta och fungera i miljön på -° C normalt. Ficklampan har LED som ger ett vitt ljus på 0. Ansluts till cigarettändaruttag, V DC. Den kan bäras i handtaget eller monteras på medföljande vridbara monteringsfäste. För att säkerställa tillräcklig startkapacitet hos batteriet, använd kupévärmaren endast när motorn är startad.


V-produkter för stugor, båt , husvagn m. Fläkten suger in frisk luft som upphettas och blåser sedan ut den varma luften i önskade utrymmen. Luftvärmarsystemet är mycket effektivt, det är både ström- och bränslesnålt samt tystgående. BINAR-5S DIESEL 12V. Välkommen till Jula! Sveriges mesta prispressare på båttillbehör!


Aeroheat kan enkelt installeras på befintliga slangsystem i din båt. För 24V måste separat beställning göras, kontakta din butik) Värmarna finns också i ett Marine kit som innehåller alla delar för en färdig installation. Denna värmare är mycket kompakt och har allt du behöver i en produkt: bränslepump, manöverpanel och varmluftsgaller. Tack vare den laminära förbränningsprocessen är ljudnivån mycket låg. Med en värmare kan du förlänga säsongen och slippa att frysa.


Vi hjälper dig att hitta rätt modell till bästa pris för just din båt.

Många plockar upp sin båt ur vattnet redan i slutet av september och sedan får den stå på land fram till början av maj. En av de få värmare som redan från början är konstruerade för marint bruk är Wallas. Därför har de en både tystare och effektivare radialfläkt.


När Jorma Wallasvaara konstruerade konstruerade Wallas- värmaren så var ström på båtarna en bristvara så en låg strömförbrukningen var prioritet nummer ett. Detsamma gäller garantitiden! Lång garantitid betyder generellt sätt att värmaren är av bra kvalitet. El-kablage med färdiga kontakter och säkringarAvgasrör. Tilluftsrör med dämpare.


Passar de flesta befintliga fästen. Eberspächer erbjuder luft- och vattenvärmare som snabbt och effektivt värmer upp ditt fordon. Skissa upp båten med sina elgrejor.


Planar 2 12V med marinsats. Kabel för värmare med glödtändning,. V -apparater som används skall fungera mellan 10. Stockholms mest centrala butik för båttillbehör.


I vår butik hittar du allt du behöver i tillbehör till din båt. Med fläktvärmelocket 2kan du omvandla din spis till en värmare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...