tisdag 7 augusti 2018

Elmotor till skottkärra

Försäljning – Reparation – Service. Kundanpassade lösningar. Kontakta oss på Sverull idag. Prisvärd skottkärra för ditt behov. Beställ online - Snabb leverans. Det till synes vanliga skottkärrehjulet är utrustat med en inbyggd elmotor, en s.

Det är inte svårare än att byta framhjulet på en cykel! Konvertera skottkärran till elkärra. En ny typ av konverteringssats kan göra det lättare att dra fullastade skottkärror i sega motlut. Innovatören Alexander Söderholm kläckte idén när han kämpade uppför backen till sommarhuset med barn och packning. I dag driver han företaget Styrbjorn Power och säljer sin patenterade lösning, som monteras på vanliga skottkärror.


Motor till skottkärran. Elmotor för skottkärran. Allt som behövs ingår: navmotorhjul med skumfyllt däck, batteripack, reglage, laddare, universalfästen.

Den nedväxlade elmotorn på 2watt drivs av en batterienhet som på ett enkelt sätt monteras med två remmar under tråget på skottkärran. Ett ”over-centre” lås gör att batterienheten. Hjulet passar till alla enhjuliga skottkärror som har träskalm ända fram till hjulet. En eldriven skottkärra sparar både ryggar och effektiviserar arbetet.


Du kan köra upp till 1kg på. Eldrivna redskap från Electro-Mobile är ditt stöd i det vardagliga arbetet. Vi säljer och tillverkar allt från elskottkärror till fyrhjulsvagnar och släpdragare.


El- skottkärran jag länkar till först verkar nog bäst, men återförsäljaren tycker jag verkar skum. Men visst är det tunnsått med recensioner av el- skottkärror. Borde finnas massor.


Jag går kanske egentligen och suktar efter en el-driven fyrhjuling, bara priset sjunker med en sisådär. En sådan med släp hade jag helst velat ha. Börjar undra om man kan trimma en elmotor enkelt.


Skalis4ever det var intressant att höra. Verkar vara ganska tydligt att det finns tillräckligt med kraft i små batterier. Tror att e- skottkärra säljer kärror från Isolit Bravo i Polen, har kikat lite (ganska mycket) på deras och de ser mkt liknande ut.


Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. Jag fyllde en hel punkaburk från en bil i min skottkärra för flera år sedan.

Hos Clas Ohlson kan du alltid handla tryggt och snabbt. Du har alltid upp till 3dagars ångerrätt eller öppet köp. Styrbjörn konverterar en vanlig skottkärra till eldrift. Ordern skickas vanligtvis inom 2-dagar. Vi uppfyller Trygg E-handels krav och innehar certifikatet Trygg E-handel.


Vi använder cookies (kakor) på vår webbplats för att göra ditt besök bättre och i syfte att förbättra vår webbplats. Den motor som styrbjörn säljer är tänkt att användas till ekebys kärror. Med en elektrisk skottkärra går arbetet lättare.


Gå till respektive leverantörs hemsida för instruktioner om hur man stänger av. Med en fyrhjulig motor – driven skottkärra kan man spara både rygg och knän. Scandinavia AB i vårt företagsnamn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...