onsdag 5 september 2018

Burfläkt bil

Köp burfläkt hos Widforss. Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. Se alla Volkswagens bilar och hitta din favorit. Läs mer om modellerna här!


Ett brett urval av bilsemestrar med förmånliga hotellpaket i olika länder. Få tillgång till våra erbjudanden och nyheter först med vårt nyhetsbrev. Två-stegs tystgående motor som drivs med 4st C batterier (ingår ej). Fästen för upphängning ingår. Kyl del till fläkten kan du köpa här.


Volvo, Renault, Dacia och Alpine. Kylfläkt i universalt utförande med vändbara blad (gäller ej 16”) för sugande eller tryckande funktion. Perfekt när du behöver extra kylning.


Burfläkt bil

En burfläkt vore bra att ha på en varm utställningsdag. Alftaburen, den säkra hundburen för den rena bilen. Drivas via cigarettaget i bilen , batterier eller med volts DC adapter. Detaljer för anslutning, inkoppling och kabeldragning i bilar och andra fordon. Prisvärda strömbrytare, kabelklämmor, krympslangar, säkringar m. Jätte bra burfläkt från till din hund eller katt.


Till denna kan man köpa till ett kylsystem. En skvalpsäker vattenskål som är gjord för användning i bil. Stor frihet och flexibilitet, spontana upplevelser och kvalitet för pengarna!


Kontakta oss så hjälper vi dig! Hundar är mycket känsliga för värme och deras temperatur stiger hastigt. Se till att hunden alltid har svalka.


Burfläkt för buren och bilen eller där hunden vistas. Adapter till burfläkt 12v uttag. Alfta Buren tillverkar hundburar, och grindar för din bil. Din hundbutik online!


Burfläkt bil

Denna praktiska burfläkt kan du fästa på de flesta burar och kommer att ge ditt djur frisk luft på vägen, utställningen eller hemma. Användning: Lägg kyldelen i frysen i cirka fyra timmar. Paketet innehåller endast kyldelen. Passar utmärkt även på utställningar. Den har två olika hastigheter med en extra tyst motor och en digital termometer som visar aktuell yttertemperatur där buren befinner sig.


Drivs med 4st C-batterier (medföljer ej) det finns ett DC-6v uttag (se bild nedan) för extern strömadapter (medföljer ej) Det finns. En riktigt bra burfläkt att ha överallt där du har hunden i bur, t. En extra kylpatron finns att köpa som tillbehör. Kom ihåg att inte lämna hunden för länge i bilen oavsett kylmöjligheter. Oavsett om hunden vistas i hundburen i bilen eller utomhus behöver man hålla koll på att hunden inte har det för varmt. Hunden kommer dessutom kanske prestera bättre på exempelvis tävling eller utställning om den haft en skön och kylande fläkt innan.


Burfläkt bil

Rusta använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Vi har ju kupéfläkt i bilen samt taklucka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...