onsdag 31 oktober 2018

Stumdomu duru sistemos senukai

Nuotekų ir drenažo sistemos Santechninės jungtys, ventiliai Sifonai, trapai Buitiniai ventiliatoriai. Parsisiųskite Senukai mobiliąją programėl. Paruošime sausio d. Sistemos privalumai: nereikalingas specialus plokščių paruošimas, ergonomiškas atidarymo funkcijos dizainas, lankstus durų pločio pasirinkimas (bėgelis gali būti trumpinamas, nėra standartiškai išgręžtų skylių), ypatingas spintos durų stabilumas (taškų kreipiančioji), paprastas, greitas sistemos montavimas ir sureguliavimas. Aukštos kokybės VESIDA stumdomų durų sistemos Jūsų namams ir biurams.


Jūsų pasirinkimui įvairūs stumdomų durų sistemų variantai ir kainos.

Stumdomų durų sistemos. Esame įmonė gaminanti ir prekiaujanti išskirtinai stumdomomis barn doors stiliaus durimis ir visa joms reikalinga įranga. Techninės sąlygos: sistema skirta arba durims rekomenduojamas durelių svoris iki 20kg. Apatiniai ir viršutiniai bėgeliai, apatiniai ir viršutiniai ratukai, stabdžiukai, švelnus uždarymas su pritraukimu.


Jeigu turite klausimų, kreipkitės į pardavimų skyrių. Sistemos mechanizmas ir bėgelis yra nematomi Sistema skirta vienguboms arba dviguboms medinėms durims Durų segmento svoris iki kg Integruotas švelnaus uždarymo mechanizmas Integruota apsauga nuo nuriedėjimo Šoninis tvirtinimas prie sienos, viršutinis bėgelis įleidžiamas į duris Atstumas iki sienos mm Rekomenduojamas durų. Tinkama stumdomu durų furnitūra yra labai svarbus visos sistemos komponentas.


Apšvietimo produktai ir jų priedai. Vårt avjoniserade vatten har gjorts rent på ämnen som finns i vanligt vatten , bland annat salter och joner och har även behandlats mot mikroorganismer.

Sistema JNF CHARRIOT WOOD - tai modernaus LOFT stiliaus stumdomų durų sistema medinėms stumdomoms durims. Sistema gali būti su standartiniais stabdžiais arba su soft-close švelnaus uždarymo pritraukikliais abiejuose galuose. Medžiagos baldų gamybai, laminuota drožlių plokštė, LMDP , MPP, MDF, faneruota plokštė, stalviršiai, PVC juostelės , briaunos, baldinė furnitūra, lankstai. Platus spalvu pasirinkimas. Slider,Laguna,Bimac,Indeco ir kitos slankiojancios sistemos.


Geros kainos ir kokybe. Sistema užtikrina sklandų ir minkštą durelių darinėjimąsi. Klaipedoje ir uz jos ribu. Durelių aukštis lengvai reguliuojamas, sistemos surinkimas nesudėtingas (clip-on), nereikalaujantis specialių įrankių. Stiklo fiksavimo profilis yra matomas išoriškai balde – 12×mm.


Daugiau apie sistemą. Dažnai šios sistemos , be pagrindinės funkcijos, dalinti erdvę ar tarnauti kaip durys, tampa ypatingu ir išskirtiniu interjero akcentu. Rinkoje siūlomos stumdomų durų sistemos skirtos tik drabužinėms ar spintoms, tačiau šių produktų įvairovė yra žymiai platesnė ir skirtingos paskirties. Slenkančios sistemos juda tyliai guoliniais mechanizmais, o pritraukėjai atlieka tylaus uždarymo mechanizmo funkciją.


Suteikiamos NUOLAIDOS net iki. Pasirinkti galima iš daugiau kaip 1spalvų baldinių plokščių, stalviršių, palangių ar aliuminio profilių stumdomosioms durims ir baldams pagaminti. Dideli stiklo plotai suteikia namams elegancijos, vizualiai padidina erdvę, į namus patenka daugiau šviesos.


Tai puikus pasirinkimas projektuojant išėjimą į lauko terasą ar vidinį kiemą. Mūsų stumdomų ir armonikinių durų sistemos pasižymi puikia išvaizda ir kokybe.

Aliuminio konstrukcijos išorės ir vidaus erdvių sujungimui, balkonų, lodžijų, žiemos sodų ir lauko terasų stiklinimui. Apsilankykite ir sužinokite daugiau. UAB „Nordfenster“ subūrė aukštos kvalifikacijos specialistų komandą, kad įgyvendintų įnoringiausius jūsų sumanymus.


Projektuojame ir gaminame išskirtinio dizaino medinius langus, lauko duris, žiemos sodus, fasadines sistemas pagal individualius užsakymus. Prekei suteikiama mėnesių garantija. Pasiūlymų Akcijos, atsiliepimai Surask pigiau ir sutaupyk!


Viršutinis bėgelis gali būti tvirtinamas prie lubų arba sienos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...