tisdag 20 november 2018

Frånluftsdon 100

Frånluftsdon 100

Kan monteras i vägg eller tak. Vi kan ventilation! Material och utrustning för fönsterrenovering, bygg, ventilation, tätning, fogning m. Fresh Frånluft FPH 100.


Frånluftsdon 100

Frånluftsdon i plast med reglerbar inställning av luftflödet. Aerodynamiskt utformad Låg ljudnivå God kapacitet Enkel montering. Teknisk data: Material: Återvinningsbar polypropen som tål upp till 100°C. Donet är avsett för montage i tak eller vägg och finns i tre storlekar för rund kanal Ø1- Ø1mm.


Levereras med fästram. Frånluftsventil 1mm är avsedd för ventilationsanläggningar med krav på låg ljudnivå. Luftdonet har ett stort strypområde och är enkel att injustera. FRÅNLUFTSDON AFDF 1A-COLLECTION.


Logga in för att se prisuppgifter Visa ersättningsartikel. Lägg till i varukorgen. Passar i kanaldetaljer med kort byggmått. Se PDF dokumentation för montage av övriga tillbehör.


Tillbehör till: FD-don PVF 1mm. EFF är ett frånluftsdon för installation på tak eller vägg. Den går också användas för tilluft.


Frånluftsdon 100

Spridaren har en låsbar central kon som skruvas för att justera trycket och därmed luftflödet. Specialpris 7kr 16kr Från kr inkl. Frånluftssdon DSO (KSO) 1mm är avsedd för ventilationsanläggningar med krav på låg ljudnivå även vid höga tryckfall. En packning tätar runt donet och förhindrar nedsmutsning av tak och väggar. KLKB är ett till- och frånluftsdon för små luftflöden, t. I klädkammare, förråd etc.


Donet monteras direkt i till- eller frånluftskanalöppning. Kan även monteras i fästram med nippelanlutning RAM-KVN1(beställs separat). Fästram ingår med tätningslist. Den separata fästramen som har detaljmått ansluts först till kanalen inifrån rummet med nitar eller plåtskruvar.


Frånluftsdon 100

KVe 1är avsedd för tak- eller väggmontage. KVe monteras i fästram, konverteringsram eller direkt i cirkulär kanal. När du handlar av Luftbutiken vill vi att du ska känna dig 1 nöjd. Om du har några frågor kan du alltid kontakta vår kundservice. Telefontider Helgfria vardagar 8-Helger: Stängt.


XL-BYGG Norrköping 0. Fraring;nluftsdon med oval dysa. Det ovala dysdonet ger mycket bra ljudegenskaper vilket gouml;r att det passar utmauml;rkt fouml;r t. Bygglauml;ngd 4mm. Liknande produkter. Produktbeskrivning.


Donen består av en fästfläns med påmonterade fjädrar som fäster donen i fästram eller ventilationsrör, samt en aerodynamiskt utformad strypkägla. Reglerbar inställning av luftflödet. VENTILATIONSGALLER Ø 1MM. Köp produkter för ventilation, fläktar, värmeåtervinning och radonsanering på faktura.


Avsedd för montering i vägg eller innertak. Plana fjäderhållare för anslutning till kanal. En bra ventilation tar bort lukt, matos och skadlig gas från byggnadsmaterial och förhindrar fuktrelaterat mögel och rötskador.


Ventilationskunskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...