söndag 25 november 2018

Luftkylare sovrum

Den kan inte bara kyla luften, utan även öka luftfuktigheten om du så skulle önska. Det genomsnittliga kundomdömet är tämligen högt, men köparna är inte helt överens om hur väl den fungerar. Modellen kommer med hastigheter som med ett sidledes utblås sprider svalkan. Du kan välja mellan ett stort antal portabla airconditions som håller sovrummet, vardagsrummet och hemmet i en perfekt temperatur. Vill du göra det extra bekvämt så kan du köpa en ac med fjärrkontroll, detta betyder att du kan styra din aircondition från soffan eller sängen, helt enkelt ett perfekt val under varma sommardagar.


Luftkylare sovrum

Portabel luftkylare med tre justerbara inställningar. Skapa en sval inomhusluft med den här kalluftsfläkten från Tristar. Tack vare hjulen samt det integrerade handtaget är fläkten enkel att placera där den gör mest nytta.


Perfekt för dig som vill ta det coolt under sommarens varma dagar (och alla andra dagar på året)! Kyl ner rummet under varma dagar! En luftkylare är ett perfekt komplement till din lägenhet eller ditt hus när värmen är ohållbar. Den intregrerade vattentanken har en kapacitet. På varma sommardagar kan de flesta ha behov för lite extra nerkylning, antingen om du lagar mat eller försöker att sova på ett alldeles för varmt sovrum.


Luftkylare sovrum

Vi har fläktar i olika storlekar och med olika effekt. Allt från de enklaste bordsmodellerna till avancerade golvmodeller med timer och fjärrkontroll. Den använder också värmen i rummet till nedkylningsprocessen och suger på det sättet upp värmen i den omkringliggande luften. Luftkylaren är portabel med hjul och kan placeras där du önskar.


Skönare inomhusklimat? NetOnNet erbjuder flera produkter som förbättrar ditt inomhusklimat avsevärt. Välj mellan fläktar, infravärme eller luftavfuktare.


Detta är inte direkt en luftfuktare som kan reglera luftfuktigheten i hela hemmet då den endast klarar av m². Vi skulle dock kunna rekommendera denna luftfuktare för personer som sitter på kontoret mycket eller hemma i datorrummet. Den fixar även mindre vardagsrum eller sovrum om det är där du spenderar mycket tid. Gratis att använda!


Arctic Breeze: Purify and Cool the Air You Breath With This Revolutionary Device! Den intregrerade vattentanken har en kapacitet på liter, vars innehåll kan kontrolleras via nivåindikatorn. Portabla luftkonditioneringar kan användas till mindre eller större ytor. CoolAir: Stay Cool With Low Cost. Var du ska ha din ac har stor betydelse när du ska köpa den.


Luftkylare sovrum

Ofta är det vanligt att ha sin portabla ac i sovrummet och då kan man även vilja att den kommer med stegvis nedkylning eller uppvärmning. Beurer LW 2är en väldigt tyst luftfuktare som avger endast dB på det högsta läget och kan därför användas i sovrummet om det så behövs. Sätts den på sin lägsta nivå så är den ännu tystare och ljudnivån hamnar då någonstans mellan – dB. Med denna smidiga luftkylare får den en energisnål och effektiv kyleffekt. Honeywell CL30XC har en smidig fjärrkontroll och isfack för snabbare kylning.


Woods Cortina Silent G är en portabel luftkonditionering som är speciellt framtagen för att vara så tyst som möjligt, så den ska kunna funka i ett sovrum. Maximala ljudnivån ligger på decibel, vilket är jämförbart med genomsnittlig samtalsnivå två personer emellan. Det medföljer ett fönsterkit för montering av utblåsslangen. Svalkande vindar under varma dagar! Ansluts luftkylare kan göra mycket – utöver att cirkulera luften likt en traditionell fläkt har den även en behållare där du kan placera is och vatten för effektiv nedkylning av luften.


Luftkylare sovrum

En luftrenare passar perfekt för att lindra besvär av pollen och andra allergier, i utrymmen med dålig lukt och i sovrum etc. Lättanvänd och mobil luftkonditionering för ett behagligare inomhusklimat! Honeywell tillverkar robusta, kraftfulla och energisnåla luftkylare som kyler luften med hjälp av kallvatten – du får med andra ord en portabel, effektiv och miljövänlig luftkylare med låg elförbrukning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...