måndag 31 december 2018

Bildemontering

Störst på bildelar, reservdelar och tillbehör - nytt, begagnat och renoverat. Köp begagnade bildelar och reservdelar hos Laga. Kontakta oss för aktuellt lager. Vi finns i Horndal ca mil norr om Avesta.


Bildemontering

Vi är idag anställda i företaget. Vi demonterar ca 7bilar om året, och har ett stort lager begagnadereservdelar. Din skrotbil hämtar vi kostnadsfritt inom mils avstånd. Ring oss eller boka hämtning genom skrotabilen. En renodlad anläggning för modern och miljöanpassad bildemontering.


Idag är vi ett av Sveriges ledande företag inom återvinning av bildelar och tar hand om all bildemontering för Volvo, Renault och Dacia. Fungerande delar av hög kvalitet återanvänds och resten återvinns, när vi hanterat din bil färdigt så ska av den vara återvunnen enligt gällande miljökrav! Hos oss finns ett av Norrlands största bildelslager. Begagnade bildelar.


Vi erbjuder ett brett lager av bildelar av olika slag. Skulle just den speciella bildelen du söker saknas hos oss för tillfället ser vi till att ordna fram den inom något dygn. Detta eftersom en verksamhet inom bildemontering kan ha stora effekter på miljön och det är därför viktigt att det sköts på rätt sätt. Vi jobbar för att leverera bildelar av hög kvalité med snabb leverans.


Reservdelar, skrota bil, däckhotell, däckservice och andra tjänster! Smart val av bildelar. Två likadana bildelar. Den ena är nytillverka den andra är återvunnen. Bildemontering kräver tillstånd.


Båda fungerar till 1. Den återvunna kostar mindre än hälften så mycket som den nytillverkade, har noll påverkan på miljön och den har garanti. Nytt och begagnat under samma tak. Välkommen till Ådalens webbshop. Sveriges sydligaste återvinningsanläggning för alla typer av motorfordon.


Skrota din bil Så här skrotar du din bil! Vi utför tung demontering och säljer begagnade reservdelar. Därför lämnar vi samma garanti på samtliga Märkesdemo-certifierade delar som om du köpt en ny. På en daglig basis arbetar vi med att förbättra vår verksamhet ur detta hänseende.


Bildemontering

Här kan ni söka efter både nya och begagnade bildelar. Ni kan också få information om hur man skrotar bilen, om våra öppettider samt hur ni hittar till oss. Vi har ett stort antal begagnade bildelar i lager. Vår bildemontering är certifierad och ansluten till BilRetur och SBR.


Ditt uttjänta fordon blir omhändertaget på ett miljöriktigt sätt hos oss. Demonteringen får även in många försäkringsbilar. Mån - Tis: 8-Ons - Tors: 8-Fre: 8-Lör: 9-13.


Nu har vi Club Days och rabatt på Surfplattor. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Handla på Mediamarkt. Missa inte våra otroliga kampanjer.


Beställ online för snabb leverans. Jobbar du hemifrån? Passa på, beställ online idag! Skrot af din bil kan ske i én af vores afdelinger i København, Odense eller Gadstrup. Våra högsta prioritet i det Ruda bildemontering företag är att SLÅ VAKT OM MILJÖN.


Bildemontering

Vi hämtar din gamla bil GRATIS och betala för nyare modeller. Vi kan köpa din gamla bil och bli våra kunder. Egna länkar Företagets hemsida.


Varmt välkommen in till oss på Autodemontering i Sjöbo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...