tisdag 4 december 2018

Elaggregat stängsel

Köp tillbehör till ditt hästelstängsel på Lantkompaniet. Färdiga stängselpaket för valp, m. Elstängselaggregat. I Granngårdens sortiment finns ett brett utbud av produkter för dig som vill bygga elstängsel.


Hos oss hittar du ett stort antal olika modeller av elstängselaggregat som passar alla typer av stängsel och utbud av stängselnät. Våra aggregat har alla har års funktionsgaranti och års åskgaranti. ELAGGREGAT 230V JOULE. Nätaggregat med hög kapacitet, för max. Strömförbrukning: W. M5är ett kraftfullt elstängselaggregat som passar långa stängsel med flera tr.


Välj rätt elaggregat för dina djur För ett välfungerande elstängsel är det viktigt att du väljer ett stängselaggregat som är dimensionerat för att orka skicka ut strömimpulser genom hela stängslet. Detta elaggregat är idealiskt för små till medelstora stängsel. Justerbar effekt för att spara batteri. Stolpar, elrep och elband.


Elaggregat stängsel

Ridsportbutiken i Eslöv har sedan dess vuxit i olika omgångar till en idag välsorterad butik med över 4㎡ att fynda på. Aggregat Swedguard Pro B40. Jämför pris på kök. Hitta rätt produkt till rätt pris. Ett elaggregat kan drivas med batteri, nätanslutning eller solceller.


Välkommen att investera i ett elaggregat och stängsel hos Harald Nyborg. Vi har elstängselaggregat till häst, kor, grisar och flera andra djur och tillsammans med tillbehör som isolatorer till elstängsel, lina, handtag med mera får du ett säkert och bra staket. Stängsel och staket. Trädgårdsarbete eller avkoppling? Variera vardagen med allt från utemöbler, grillar och trädgårdsdekorationer till redskap eller produkter för dränering och bevattning.


Elaggregat stängsel

Ett av de mest innovativa företagen i Europa inom elstängselaggregat. Ett starkt och robust 230Volts elstängsel aggregat med 3års garanti som gäller även skador orsakade av åskan. Utrustat med MULTI-PULSTRONIC teknologi som fördelar styrka mellan vegetation och djur. Utbudet av stängselaggregat sträcker sig från minsta aggregatet som lämpar sig till mycket kort stängsel till de största aggregaten avsedda för långa elstängsel.


Vid val av aggregat är det många faktorer att ta hänsyn till. Vad är det för djur som skall stängas inne, eller ute? Du vet att elstängsel håller dina djur säkra vare sig det är tillfälliga eller permanenta stängsel. Du kan din gård och känner dina djur – de du vill skydda.


Elaggregat stängsel

Här har vi samlat all information du behöver om elstängsel. Klicka på länkarna i menyn till vänster för att läsa mer. Välj bland våra elaggregat här. Enkelt och lättskött aggregat, som lämpar sig för små inhägnader till häst. Kräver gynnsamma förhållande.


Elaggregat till stängsel. Utgående energi: 0. Gallagher drivs av säkerhet, användarvänlighet samt teknisk perfektion och är global marknadsledare inom elstängselaggregat. Personlig kundservice Öppetider Mån-Fre 08. Våra produktexperter är redo att svara på dina frågor.


Vi hjälper dig att få de produkter du behöver så att du känner dig bekväm, både vad gäller pris och kvalitet. Vi kan stå för allt när stängsel ska etableras – från beräkning, planering och leverans av material till montering, underhåll och reparationer. Det finns flera typer av stängsel , just för att passa dina behov.


Vi har stängsel till alla typer av inhägnader och avskärmningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...