fredag 7 december 2018

Labbaggregat kjell

Kunskap och tillbehör till hemelektronik, med Nordens bredaste sortiment. Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Beställ enkelt online! Produkter i begränsat antal.


Labbaggregat kjell

Till riktigt bra priser. Levererar 0-V (DC). Grov- och finjustering av ström och spänning. Programmerbart via seriell- eller USB-anslutning till datorn. Jorduttag i fronten.


Anslutning: mm-labbpropp (banankontakt). Mått: 214x87x3mm. Handhållet switchat nätaggregat med ställbar ström och utspänning. Spänning och ström ställs in med knappar.


Switchat nätaggregat med fast utspänning på 1V (DC). En stabil och pålitlig strömförsörjning är grunden för en säker drift av elektriska och elektroniska apparater. Högkvalitativt switchat nätaggregat med ställbar ström och utspänning.


Det finns olika typer av labbaggregat och de delas in efter hur mycket ström de kan leverera. Aggregatet omvandlar växelströmmen i vägguttaget till olika former av elektricitet vad gäller spänning, ström och frekvens. Elfa Distrelec Sverige har ett stort sortiment av Nätaggregat av bordsmodell. Returnera, ångra ett köp?


Filtrera produkter Visar alla produkter Prisfilter Sortera. Bärbara datorer Bläckpatroner. Brother Canon Epson HP Lexmark. Ström och spänning kan justeras individuellt.


Köp nu för leverans så snart som möjligt. Labbaggregat - 0-V - 0-A DC - W. Anledningen att jag inte köpt ett. Minnesfunktion för upp till fyra inställningar.


Läs mer om produkten här. Finns det något 12V aggregat på tex Kjell. FT-8och som inte stör. Rörförstärkare byggsats kjell - Velleman Stereoförstärkare 2xW Byggsats - Byggsatser. Denna produkt är ett datorstyrt labbaggregat.


Elko Grenuttag för el-transformatorer. Snabb leverans och. Ett till krav är digital display för spänning. Ett fint labbaggregat från Velleman.


Skickar med ett egenbyggt labbstativ med DIN-skenor enligt bild. Kontaktorer, jordfelsbrytare, relä ( kan ha brunnit ) samt kopplingslister. Nödströmsanläggning. Avancerat programmerbart labbaggregat med anslutning till dator, USB eller seriell. Nyskick Köptes på Kjell för ru.


Alltså ska du prova en bensinpump måste du ställa aggregatet på typ 12V och 5A annars kan man förstöra något eller i alla fall blåsa en säkring. Hej, söker schema för att bygga ett labbagg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...