torsdag 21 mars 2019

Multimetrar

Multimetrar

Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och el installationsprodukter. Moderna multimetrar är uppbyggda kring en digital visningsenhet med 3–siffror som visar spänning, ström, resistans eller annan storhet som omvandlas till digitalform. För att skydda instrumentet mot stora strömmar och höga spänningar och kunna välja funktion och mätområde så sker mätningen över olika inbyggda resistorer. Med en sådan går det att göra egna felsökningar innan elektriker eller servicetekniker behöver anlitas.


Det finns både analoga och digitala multimetrar, men i det här kapitlet kommer vi att koncentrera oss på den digitala varianten. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera. I detta avsnitt presenteras vårt stora urval av både analoga och digitala multimetrar.


Du hittar multimetrar till alla uppdrag, oavsett om det skall vara en smidig liten fickmultimeter eller en stor avancerad digital multimeter med många extra funktioner som t. Multimetrar Analog och digital multimeter. Vanliga multimetrar producerar här delvis betydande mätfel, eftersom de endast kan mäta rent sinusformade spänningar och strömmar korrekt. En sådan multimeter kan inte användas utanför det rena hobbyområdet i dag, eftersom endast sinusformade och icke förvridna signalformer knappt kan hittas. Digital multimeter.


Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor. Här finns de mycket information om noggranna multimetrar men även en del annat intressant som nyheter om multimeter samt var du kan få hjälp och du är på jakt efter en multimeter. Sidan om multimeter är ännu inte klar utan det kommer hela tiden ny fakta om noggranna multimetrar och ström. Stort urval av multimeters.


Byggvaruhuset på nätet som erbjuder hög kvalitet till superpriser! Välkommen till Hemfint. Robust och hållbar multimeter som möjliggör felsökning och kontroll av elektroniska kretsar och komponenter. NCV-funktion för trådlös och snabb mätning, frysning av uppmätta värden och automatisk avstängning. Trådlösa multimetrar visar mätningsvärden från upp till tre olika trådlösa moduler från m avstånd.


Med hjälp av en laptop kan ni se upp till tio mätningsvärden samtidigt. Vissa digitala multimetrar kan samtidigt mäta och visa AC- och DC-komponenterna i en signal. Den digitala multimeterns display kan visa resultat på tre sätt (se bild nedan): AC-delen av signalen visas på den primära displayen och DC-delen på den mindre, sekundära displayen. I billiga multimetrar sitter det istället vanliga glassäkringar som inte klarar att bryta strömmen tillräckligt fort, dessutom ofta i kombination av ovanstående brister. Dessutom brukar även mätsladdarna på dessa vara undermåliga med för liten ledararea och isolation.


Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt bra priser! Vid mätningar av ström i större anläggningar rekommenderas däremot strömtänger. Flera av våra modeller mäter med True RMS – sant effektivvärde.


Multimetrar

Vi kan som enda tillverkare erbjuda två olika ½ siffriga multimetrar allt beroende på dina krav och budget. Tack vare innovativ teknik och förenklad användning kan Testos elektriska mätinstrument mäta alla elektriska parametrar tillförlitligare och noggrannare än någonsin tidigare. Farnell erbjuder snabba anbu expediering samma dag, snabb leverans, omfattande förteckning, datablad och teknisk support.


VWR enable science genom att erbjuda produktval, service, processer och vårt folk får det att ske. Everything can be measured. MULTIMETER LIMIT 5AUTO. Effektanalysator 13.


Multimetrar

Diodtest, passage ström,passage nummer. Kalibrera din multimeter, strömtång eller tachometer hos oss på RISE Fältkalibrering. Vi tillgodoser dina behov av ackrediterade och spårbara kalibreringar av instrument som används direkt i produktion.


Vi har allt från multimetrar till strömtänger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...