tisdag 2 april 2019

Calix anslutningskabel led

Delbetala i upp till månader. Det är bra för dig och bra för miljön. När kabeln är ansluten till ett 230V-uttag lyser kontakten och hjälper dig att hitta anslutningen på bilen i mörker. Lyser kontakten betyder det även att vägguttaget fungerar och levererar ström till bilens motorvärmarsystem. Anslutningssladd med LED-belysning.


Kontakten på kabeln lyser grönt så fort den är ansluten till 230V och ger ledljus för att hitta intagskontakten även fast det är becksvart ute.

Med kabeln ansluten till 230V-uttaget går det snabbt att hitta minikontakten på bilen. Lyser det grönt vet användaren också att säkeringen är hel. Finns även MS m artnr. Webblager: Lagervara. Fysisk butik: Kontrollera lagersaldo (Chat) Antal.


Mjuk och följsam även vid låga temperaturer. Till detta bassystem kan du ansluta motorvärmare, eluttag i kupén, batteriladdare och tankvärmare. Det ger dig ett komplett system med allt som kan behövas i ett fordon.


Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem.

Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Kontakten lyser grönt och underlättar isättning i bilens front under dygnets mörka timmar. LED -belysning som passar till de flesta bilar.


Biltemas anslutningskabel är tillverkad av oljebeständig RDO kabel. Kabeln klarar temperaturer ner till -grader. Kontrollera med jämna mellanrum jordförbindelsen hela vägen från det jordade uttaget till bilens kaross, kupéuttag och motorvärmare.


Kabeln lyser grönt så fort den är ansluten till 2V och ger ledljus för att hitta intagskontakten även i mörker. Calix anslutningskabel 2. Du kör en säker bil. Alltid snabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud.


Välkommen till Mitt Biltema. Audi 1mfl 3kr. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. ANSLUTNINGSKABEL LED MS 2. Modernum adapter finns även för Defa motorvärmarsystem.


Intagskabeln är tillverkad av en gummiblandning speciellt framtagen för att vara böjlig i kyla och tåla år av användning och har dessutom ett smart tumgrepp för bästa ergonomi.

Vi hjälper dig att hitta rätt motorvärmare calix Biltillbehör och göra ett billigt. Kupévärmaren i komfortsatsen har den lilla kupékontakten och kräver därför ingen extra montering av kupéuttag (KVU303). En m motorvärmarkabel som är tillverkad för att klara tuffa miljöer. Kabeln är mjuk och följsam till så låga temperaturer som -50°C.


JavaScript seems to be disabled in your browser. Perfekt när det är mörkt och kallt ute och du letar efter intagskontakten. Oavsett hur kallt det är håller sig denna sladd mjuk och har dessutom ett praktiskt tumgrepp. M DRAKAFLEX TARMO -50°C.


Logga in för att se prisuppgifter. Upptäck även andra julklappar från Autoexperten. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.


Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...