måndag 1 april 2019

Cat5 kabel hastighet

Produkte bei RS Components! Serviceleistungen hier! Stort utbud inom böcker, pyssel, DIY och leksaker. Schau Dir Angebote von ‪Kabel‬ auf eBay an. Riesenauswahl an Markenqualität.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kategori 5- kabel eller Cat (kortform av engelska Category cable ’Kategori 5- kabel ’) är en standard i nätverksöverföring över kabel. Kategorin garanterar en överföringshastighet på upp till 1megabit per sekund. Vilken nätverkskabel ska du välja? Det finns många varianter av nätverkskablar, till exempel Cat Cat Cat och Cat 8. Nätverkskablar delas in i olika kategorier beroende på vilken hastighet som kabeln klarar av att hantera.


För en normalanvändare räcker detta. Skillnaden på denna och den som enbart heter Catär att detta är en vidarutveckling. Kablarna finns i olika versioner som klarar olika hastigheter , men kontakterna är likadana.


Cat5 kabel hastighet

Kontakten påminner om en telefonkontakt men är bredare och har åtta kontaktytor. Kontakten som används på kabeltypen heter 8P8C men brukar kallas för RJ45. Kabeltypen i en nätverkskabel är en så kallad TP- kabel (twisted pair).


Catkabel minskar interferens mellan ledarna och är klassad för högre överföringshastigheter och bandbredd än CAT- kabel. Det finns specifikationer för cat , CAT5e och CAT, men nästa nivå skulle vara Cat6A , trots CAT6e säljs som en förbättrad CAT6- kabel med högre hastigheter än vanligt CAT6. En fundering är ifall någon kabel endast är cat5. Och med en kabel som är endast några meter. Din guide i vardagstekniken Vår populära bok med samma namn har sålts i fler än 450exemplar, till både privatpersoner, företag och skolor som vill lära sig mer om vardagsteknik.


Cat är en förkortning för engelskans Category - på svenska kallas alltså denna kabeltyp även för Kategori 5- kabel. Du skall använda en kabel som har beteckningen CAT5e eller CAT6. Cat5e Kabel von verschiedenen Shops. Använder du nätverkskabel märkt CATfår du inga problem med hastigheten hemma. För att minska störningarna i en nätverkskabel är trådarna tvinnade i par (där av namnet TP- kabel , twisted pair).


Datahastighet är viktig för kabelval. Du måste välja om kabeln är densamma som vad den arbetar med. Välj rätt kabel för Power Over Ethernet (PoE). Med ökande effektbehov blir det allt viktigare att se över kabelnätet eftersom kabelns diameter, ledarnas material och kabelbuntarnas storlek påverkar den effekt du kan erbjuda i änden av kabeln. Gå in på webbplatsen.


Kina Lan Kabel CATLeverantörer, Tillverkare, Fabrik. Behöver du nätverkskabel ? På NetOnNet hittar du allt du behöver i de längder som krävs. Beställ direkt online eller hämta i din närmaste lagershop. Funderar på om man kan uppgradera Cattill Cat5e?


Vad finns det mer för lösningar för att få ut mer av. Kategori 6-kabel (engelska: Category cable ) förkortat Cat-eller CAT är en standard för Gigabit Ethernet som används i datornätverk för att ansluta noder med varandra. Så jo visst skärmad kablar eller inte. RS Components hat's!


Det handlar om hastigheter alltihop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...