tisdag 30 april 2019

Diarsanyl häst

DIARSANYL har tre verksamma funktioner: SKYDDAR – Montmorrillonitlera. Diarsanyl kan ges vid foderbyten för att stödja hästens tarmflora. Vid behov kan behandlingen förlängas.


Orsakerna till mag- tarmstörningar kan vara olämpligt födointag, infektioner, antibiotikabehandling eller annan sjukdom. Diarré leder till att djuret förlorar vätska, energi och salter samt att bakteriefloran i tarmen kan rubbas.

Ges med medföljande doseringsspruta morgon och kväll dagar i följd eller enligt veterinärs ordination. Flera förpackningsstorlekar. Hästar behöver i regel alltid mer än en tub så jag tycker att du ska dosera som assistenten sa, det är inte någon fara om det råkar bli lite för mycket av det heller. Prebiotika, t ex Diarsanyl, förser hästens mikrober mer rätt näring och gynnar på så vis en bra tarmflora.


Ett fodertillskott som kan ges till hun katt, häst samt kalv i samband med mag- samt tarmstörningar och diarré. Kan ges till djur i alla åldrar inklusive dräktiga, digivande samt nyfödda djur. Vid diarré förlorar djuret vätska, energi och salter.

Mest sannolikt beror diarré hos din häst på det foder hon äter. Ceva, Diarsanyl, vid mag- tarmstörningar hos häst, ett dietfodertillskott som kan ges till hästar i alla åldrar i samband med magtarmstörningar och diarré. Jag har hittat en häst jag skulle vela köpa som är kryptorchid.


Han är år, och kastrerad redan, men jag undrar om den kulan som är kvar (alltså i ljumsken eller buken om jag förstått rätt) skulle kunna ställa till problem? Montmorillonitlera som skyddar tarmslemhinnan, binder gifter (toxiner), minskar näringsförlusterna, och normaliserar avföringen. Där har alla fått diarre utom fjolårets unge, så jag tycker nog att det är så att vissa stons avkommor får mer diarre än andra. När jag har haft föl (två stycken) där diarsanyl inte har hjälpt, har jag varit tvungen att ge hippotrim.


Då slutade det direkt. Det innehåller också lättsmälta sockerarter, som ger djuret energi, och salter, som djuret förlorat genom diarrén. Hjälper till att normalisera avföringen vid diarré. Oral pasta mot diarré. Denna produkt har gått igenom Apotekets kvalitetskontroll.


Innehåller prebiotika, salter och extra energi i form av sockerarter. Beställ nu för snabbast. Användning av kakor på Fass.

Lif och våra leverantörer kakor för att säkerställa att webbplatserna fungerar som de ska och för att följa upp och utvärdera användningen av webbplatserna. Ett dietsiskt fodertillskott som oral pasta, mot diarré. Passar hun katt, häst och kalv.


TopHorse - tips, produkter och idéer för oss som gillar ridning. Djurapotekets produktkatalog för lantbruk och häst. Diarré kallas akut när det kommer plötsligt med kraftiga symptom. Det kan vara mycket eller lite, vattnigt eller tjockt, brunt, grönt eller svart.


Kan ges direkt i hästens mun genom doseringssprutan. Hästen kan vara påverkad eller helt. Pastan finns på Apoteket. Läs mer på CEVA Vetpharma. Träffa en veterinär i mobilen - ingår i de flesta djurförsäkringar.


Få rå behandling eller remiss. Välkommen till FirstVet !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...