onsdag 17 april 2019

Kristina ohlsson sjuka själar

Kristina ohlsson sjuka själar

Laajan valikoiman kirjakauppa netissä. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Sjuka själar är hennes första skräckroman. Det är en skickligt uppbyggt bladvändare där man kan ana vart vi är på väg, men där läsaren ändå överraskas och ingenting är självklart.


Och kom Betyg: av 5. Kristina Ohlsson är helt klart en av mina favoritförfattare. Han hittades efter några veckor svårt skada berövad alla minnen. Ytterligare två personer var borta, men de kom aldrig tillbaka. Tio år senare återvänder han, rädd för allt han vill veta men inte förmår minnas. Köp dina favoritböcker till bra priser.


Handla presentkort här! Recensionsexemplar från Piratförlaget! Sedan öppnades portarna till helvetet. Utgiven av Piratförlaget. Lukas försvinner några dagar innan han ska ta studenten.


Kristina ohlsson sjuka själar

Jag gillar över lag alla hennes böcker och har läst de flest, men denna är nog hennes absolut bästa bok. Spännande och lockande från första till sista sida. Adlibris är en av Nordens största bokhandlare - hitta din nästa bok hos oss!


Böcker inspirerar, de engagerar och berör. Först sattes träd i brand. Ingen förstår vad som hänt honom. Inte ens han själv. Barnen gillar hennes böcker som riktar sig till dem.


Det enda han och alla andra vet är att ytterligare två personer försvunnit på samma sätt. Tre veckor senare hittas han medvetslös med stora skador. Välkommen till Adlibris. Inspireras av läslistor, boktips och kampanjer här!


Men Lukas är den enda som har kommit tillbaka. Snacka om uppåt väggarna felaktig marknadsföring. Själv skulle jag sträcka mig till att kalla det en mysterieroman. Det finns thrillerkänsla men det här är långt ifrån en skräckis.


Kristina ohlsson sjuka själar

Inget fel med det egentligen. Nedladdningsbar MP3. Bokmärk permalänken. Köp boken billigare på Adlibris här! Sonen läser Glasbarnen och de två uppföljarna, medan jag läser den här.


Jag läser böcker från alla möjliga genrer, men helst av allt skräck och kriminalhistorier. Ett koncept som visar sig vara helt genialt. En blogg om böcker. Tack till Piratförlaget för recensionsexemplaret!


Kommentera Avbryt svar. Skriv din kommentar här. Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...