torsdag 11 juli 2019

Droppslang nyby

Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Träning, avkoppling, lek, trädgårdspyssel. Hos Clas Ohlson hittar du allt för din fritid. Ska du ut och resa?


Riesenauswahl an Markenqualität. Tack vare minskad avdunstning kan du spara upp till vatten. Bay ist für Sie da! Hämta i butik - fri frakt och fri retur. Droppslang Nyby Svart 15m.


Experthjälp i butik och online. Porös vattenslang för enkel och ekonomisk bevattning. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på ditt Biltemavaruhus inom timmar! Eftersom vattnet tillförs vid plantans rotsystem bevattnas ingen onödig yta, ingen avdunstning eller vindavdrift sker. Vandalsäkert och osynlig under mark.


Arbetstryck 5-kg. Slang och delar trycks ihop, dvs. Den har inneburit en revolution inom växthus, frukt- och bärodlingar nu även vid frilandsodling.


En bevattningstimer gör från o tillslag och besparar dig mycket arbete, Du kan låta bevattningen sköta sig själv och åka på semester. Villaträdgårdsserien är utformad för villaträdgårdar och låter hobbyodlaren dra nytta av droppbevattningens alla fördelar – lyckad odling, mindre besvär och bättre resultat. Se hela listan på villabevattning. Vattnet sprider sig jämt längs med droppslangen, detta ger en sammanhängande våtzon som vattnar där vattnet bäst behövs, nere vid rötterna. Om du vill droppbevattna större ytor kan komplettering ske med flet kit.


Du börjar med något av våra start kit som du kompletterar med mer kit tills. Fundera på vilka ytor du vill bevattna med droppslang. Gör en skiss så kanske genvägar eller bättre lösningar visar sig på skisstadiet.


Vid nyplantering av en häck eller rabatter, lägg då samtidigt ut droppslangen. Du kan bevattna en del eller hela din trädgård. Behandla den försiktigt vid utläggningen, drag den ej runt vassa kanter, se upp med taggar och liknande spetsiga föremål. Du kan (bör) använda en timer som automatiskt slår till och från din bevattning. Montera anläggningen så här: 1. Klipp av droppslangen vinkelrätt och anslut i kopplingarna.


Rulla ut och klipp droppslangen till lämpliga längder. OBS Rulla av slangen från yttervarvet! Hylsan är en 7cm bit av slangen som du trär på den vikta ändan.


Koppla ihop hela systemet, en av droppslangsänden skall gå till tryckregulatorn. Tryckregulatorn anslutets till trädgårdsslangen via gardenakoppling eller liknande, och vattnet släpps på. Pysandet som hörs är bara en indikering på att bevattningen är påslagen. Att droppslangen vrider sig lite vid anslutningen i kopplingen är helt normalt, det kan kompenseras. Efter montering och kontroll är allt du behöver göra att öppna och stänga kranen, och det sköts bäst av en timer.


Timern styr bevattningen från början av sässongen, även när du är hemma. Växter mår bra av en jämn och regelbunden vattengiva. Detta gör att du lätt kan räkna ut hur mycket vatten det har gått åt genom att ta det antal meter droppslang du har lagt ut gånger den tid som du har haft bevattningen igång. Börja med en bevattningstid på 15–minuter per dag, bevattna dagligen rätt giva. Sätt timern på min per dygn och tycker du det behövs mer bevatten så gå upp till min.


Vill du ge ännu mer så ge gånger om dagen med de nämnda tiderna. Du kan inte ansluta spridare eller annat till droppslangen. Allt från leksaker till barnen till verktyg som får din trädgård att blomstra. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Sveriges bästa sökmotor för shopping.


Droppslang nyby

Hitta enkelt bland miljontals produkter från hundratals webbbutiker samlat på ett ställe. Shoppingsöket för dig som ska handla på nätet. Gardenas fuktslang är en droppslang eller filterslang som passar särskit väl där du har plantor på rad. Den är vattenbesparande och fungerar bra med lågt vattentryck då den svettas ut vattnet. Därav även kallad svettslang.


NYBY har valt att utveckla och investera i sin fabrik i Gnosjö istället för att flytta utomlands. Med full kontroll över allt från utveckling och produktion till utleveranser är de flexibla och kan garantera en hög kvalité och hänsynstagande ur miljösynpunkt. Vi erbjuder års växtgaranti på trädgårdsväxter. Vi på Rinkaby Rör har allt när det kommer till trädgårdsbevattning.


Pris per månad: Kreditkostnad: Effektiv ränta: Logga in Ansök om Smart-medlemskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...