onsdag 17 juli 2019

Dubbelsugande radialfläkt

Se urval av Radialfläktar! Se vårt urval av inhalatorer här. Köp klockverktyg på Conrad. Leverans till din dörr på 48timmar! Vi har stort urval av takfläktar.


Optimal motorkylning med motor placerad i fläktens inlopp.

V, 400V, skyddsklass IP54. Produkter per sida. EKB radialfläktar består av radialfläktar för olika användningsområden.


Våra radialfläktar finns med direktdrift eller remdrift, enkelsugande eller dubbelsugande, med framåtböjda skovlar eller bakåtböjda skovlar, som centrifugalfläktar utan kåpa, för ren luft eller låg grad av stoft. Används främst för industriventilation och inbyggnad i anlägg-ningar för transport av ren luft och icke aggresiva gaser och ångor. Vi importerar, produktutvecklar och lagerför ett brett sortiment av fläktar, motorer, komponenter för kyla, komponenter för VVS, kopplingar och installationsmateriel. Fläkthjul av galvaniserad stålplåt.


Typ ENG med enfas, 230V, 50Hz motor. Skyddsklass IP(2-5D har IP 54).

Fläktar Våra fläktar finns överallt där människor vistas. Användningsområdena är väldigt många, behoven ser olika ut och vårt sortiment är brett. Fläktarna finns med AC- eller EC-motor som är av ytterrotor typ med underhållsfria dubbelkapslade kullager. Höljet är tillverkat av.


RZA direktdriven dubbelsugande radialfläkt typ rotavent med b-hjul och s. Direktdriven radialfläkt. Lämplig för lätt nedsmutsad luft och lätt aggressiva gaser. Fläktar i plast eller glasfiber för transport av luft eller gas, som är korrosiv eller stoftbemängd.


Spänning 1~ 2VAC Frekvens Hz Effekt 4W Märkström 2. Temperaturområde -25? En luftkvalitets- sensor mäter konstant av luftkvaliteten och all data kan följas i realtid via webben eller i appen. Ventur Tekniska AB är en betydande leverantör av industrifläktar med stor innovationsförmåga och års erfarenhet.


Ventur finns representerade världen över och det är genom vår kunskap och framgångsrika utvecklingsarbete inom fläktar som vi blivit en attraktiv partner både internationellt och på vår svenska hemmamarknad. Delbetala i upp till månader. Köp Radialfläktar hos Conrad. Fläktmotor som reservdel kan inte återlämnas! Kondensator µF (ingår ej) se tillbehör.


Rotationsriktning Moturs.

Dubbelsugande radialfläkt utan kåpa, reservdel. EKB´s brandgasfläktar avsedda för installation inom el. Brandgasfläktarna är försedda med motorer certifierade för drifttid 400°C i 1minuter. Våra brandgasfläktar är avsedda för att i händelse av bran ta bort de emitterade brandgaserna snabbt och effektivt.


Aggregatet har inbyggd ErP-godkänd dubbelsugande tyst radialfläkt , 6-radigt vattenbatteri med stor effektavgivning, 5-stegs transformator med forceringstermostat samt påsfilter F5. Varvtalet kan enkelt styras med tyristor eller transformator. TPCC är en remdriven dubbelsugande radialfläkt med bakåtböjda skovlar. Motor Spänningsreglerbar asynkronmotor av ytterrotortyp.


Vare vanligt förekommande som vindsplacerad frånluftsfläkt i flerbostadhus. Ren ersättare saknas, men modellen är relativt enkel att bygga om och istället använda TAKFLÄKT ERIK. Demontera den befintliga fläktinsatsen, och byt ut avluftshuven till TAKFLÄKT ERIK.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...