onsdag 17 juli 2019

Industri takfläkt

Delbetala i upp till månader. Se vårt urval av inhalatorer här. Leverans till din dörr på 48timmar! Vi har stort urval av takfläktar. Takfläkt från 50kr. Dagars Gratis Retur. Industri takfläkt 142cm.


Stor och kraftfull takfläkt som ändå är väldigt tystgående. Har fyra hastigheter (drar 62W på högsta) och reglereras genom medföljande väggkontroll (sätts i vanlig väggdosa). Kommer i färgerna silver och vit.


Tack vare att industritakfläkt ICF pressar ner den varma luften vid taket och sänker temperaturen där, minskar värmeförlusterna genom tak och väggar och uppvärmningskostnaderna kan i många fall reduceras med upp till. Lägg till i Jämför. Beställ nu, betala om månader. För privatpersoner.


Industri takfläkt

Den är lämplig för montage i de flesta förekommande lokaler som till exempel industrihallar, samlingslokaler, lager och offentliga byggnader. En fläkt klarar cirka 1m² vid meter takhöjd. Den klarar större area ju högre den monteras. Hållbara takfläktar av bra kvalitet. När du köper en takfläkt från oss så får du en fläkt som är gediget tillverkad för att hålla i många år.


En del takfläktar börjar låta med tiden när de används, det beror på att det är ett gummilager som slits ju mer fläkten används. Tak fläktar används främst för att utjämna temperaturen i lokaler med hög takhöj t. På så sätt utnyttjas värmen bättre i vistelsezonen och värmeförlusterna genom tak och väggar minskar. Kanske kan du se varje liten bokstav och varje skrynkla i din favoritbok, men vad har du för nytta av det, om du svettas bara alldeles för mycket, för att kunna läsa i lugn och ro? Luftridåer i portar och dörrar och värmestrålare eller takfläktar där takhöjden är hög är exempel på produkter som bidrar till stora energibesparingar.


Industri takfläkt

Fricos Thermozone-teknologi Fricos luftridåer skapar en osynlig luftspärr i dörr- eller portöppningar som separerar olika temperaturzoner utan att hindra människor och fordon från att passera. Upptäck fjädertrender. Swing-up utförande för enkel service och rengöring av fläkthjulet.


V takfläkt för evakuering av korrosiv luft för ventilationssystem inom industrin, jordbruk, såväl för publika områden som laboratorier,varulager, sjukhus, simbassänger eller inom avfallsområdet. Vi nytillverkar fläkthjul med en diameter upp till meter, oberoende av vilket fläktfabrikat du har. Fläkten uppfyller miljökrav M2. Om Du saknar ritning på Ditt fläkthjul kan vi via vår FLÄKTHJULSGUIDE säkra de viktigaste måtten för att kunna rita upp och tillverka ett nytt fläkthjul. Vägledningen är ett stöd för prövnings- och tillsynsmyndigheter som hanterar frågor om buller från industri enligt miljöbalken.


Industri takfläkt

Köp klockverktyg på Conrad. Alltid hög kvalitet, med snabb leverans och till bra pris. Bole gör ditt lantbruk och lantliv enklare. Måndag-Torsdag 8-1 Fredag 8-15.


Avancerad takfläkt med vingar (Ø 1cm) och väggströmbrytare. TF takfläktar har en modern och effektiv design. De lämpar sig bäst till industri , lager och kontorsbyggnader med takhöjder från 3-meter. Alla metalldelar är pulverlackade vita. Som standard levereras de med.


Detta är mycket energibesparande. Välkommen till Systemair Sveriges hemsida. PRODUKTBLAD FLÄKTVALSPROGRAM VÅRA PRODUKTER. AIA - Mer än 50-års erfarenhet av värmeväxling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...