fredag 12 juli 2019

Infraröd värme element

Kvalitet direkt från tillverkaren! Här kan du få tag på alla de saker som gör din vardag lite enklare. Shoppa bland över 7härliga varumärken. Alltid till bra priser! Tack vare sin förmåga att endast värma upp material så bidrar den infraröda strålningen till en jämnare temperatur och ökad komfort.


Vad är infraröd strålning?

Solvärme transporteras långt igenom universum och är fortfarande varmt när det når jorden. Dessa vågor frigör energi genom molekylära vibrationer som vi uppfattar som värme. IR-paneler - värmepump - oljefylld konvektorer. Jade och andra element (såsom turmalin, Germanium eller olika typer av keramik) upphettas för att avge långvågiga infrastrålar som tränger in i kroppen.


Jade absorberar effektivt naturlig infraröd värme och skickar den sedan till kroppen jämt och försiktigt. På senare år har uterum, altaner och terrasser fått stort fokus genom den renoverings- och bygganda som råder. En inbjudande och funktionell altan eller ett ombonat uterum står på mångas önskelista.


Detta eliminerar risken för mögelbildning samtidigt som luftfuktigheten i rummet förbättras. Den infraröda strålningen som Heat4All´s ICONIC värmepaneler producerar värmer upp väggarna och får dem därigenom att torka.

Individuell utformning med hundratals valmöjligheter. El golvvärme med värmekablar. Clas Ohlson har smarta lösningar för dina hemmaprojekt. Sveriges kunnigaste golvvärmebutik!


Besök en av våra butiker! Den luft som värms upp från element kommer alltid vara varmare än rummets ytor som gör att luften blir torr att andas. De uppvärmda ytorna ger i sin tur en jämn och behaglig temperatur i hela rummet oavsett nivå. Värmedetektorer mäter inte värmen direkt utan skillnaden i infraröd strålning från olika objekt. Eftersom rök är mer genomskinligt för infrarött ljus än synligt ljus, så använder brandmän infraröd bildteknik då de arbetar i rökfyllda utrymmen.


Ljudlös värme med infraröd värmepanel I sovrummet vill man ha det tyst och lugnt, helt utan störningsmoment. Men många har också en önskan om att kunna öka värmen i sovrummet under kyliga dagar. De som vill leva hälsosamt och hållbart, gör bäst i att komma ihåg naturen och dess unika krafter. Det är inte alltid man vill monterada fler element i sitt hem men man kanske vill ha extra värme ändå.


Då kan ett portabelt element som kopplas in i vanligt vägguttag och som kan ställas fritt på golvet vara ett bra alternativ. Ingen värme i elementen. Infraröd värme och Moder Natur. Ett av de vanligaste problemen som uppstår med värmesystem är ett element som inte blir varmt. Och då vet de allra flesta vad.


Olja element ger även en jämn fördelning av värme vilket innebär att oljeelementet fortsätter sprida värme när termostaten stängs av.

Fördelar med elelement. Det finns flera fördelar med elektriska radiatorer. Elradiatorer är både enkla och flexibla. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Element från Byggmax.


Med moderna element kan du ofta spara stora belopp och värmen sprids dessutom jämnare i hemmet. Uppvärmning är en stor utgiftspost i de flesta hem. I en infraröd utrustning är värmen lenande och mjukgörande, den är torr och det är behaglig att andas, ofta har du även huvudet utanför –vilket även det är positivt. Långvågigt infrarött ljus har också visat sig stödja viktreducering, smärtlindring, förbättrad cirkulation och vitalisering av huden -bland mycket annat. Man känner inte av kallt och varmt på samma sätt om man är påverkad av alkohol, och risken för att bli överhettad finns.


Värmen i en infraröd bastu är dock skonsammare än i en vanlig bastu men man ska alltid vara försiktig när det gäller värme och intag av alkohol. Kombinerat med bortfrandet av gifter och avfall, blir motståndskraften mot sjukdomar märkbart förbättrad. Oljeelementen är energisnåla, billiga, skonsamma och ger en behaglig värme i ditt hem.


De oljefyllda elementen finns med elektronisk termostat och bimetall termostat. Du kan välja om du vill hänga upp elementen med 230V anslutning på väggen eller med 400V för fast installation, det finns även oljefyllda element du kan ställa på golvet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...