onsdag 28 augusti 2019

E cigg hur gör man

Prova StayFriends gratis medlemskap! Planera återträff md klassen. Sök bland skolkataloger, klasskort och minnen. Sätt igång nu direkt! Träffa dina vänner igen! Hitta skolkamraterna.

Tjänster: Återse dina skolkamrater! Här finns klasskort och, minnen från din skoltid! Gör din egen integritetspolicy. Gör videoinspelningar gratis. STARTGUIDE FÖR E-CIGARETT.


Batteriet skruvas varsamt ihop med laddaren – skruva ej för hårt. Lampan på batteriet blinkar flera gånger som kvitto att laddning har påbörjats. Välj vilken smak och styrka på E-vätskan du vill ha, det finns många smaker att välja på och alla vätskor fungerar utmärkt till alla e-cigaretter.

Elcigg skapar ånga istället för rök. Detta sker genom att e-vätska hettas upp med hjälp av en glödtråd och strömmen från ett batteri. Det finns många olika varianter av e-cigaretter, olika utseenden och olika funktioner.


Här använder man ”kapslar” eller ”filter” som innehåller vätskan och dessa skruvar man på batteriet och inhalerar. Det blir inte enklare än så. Man behöver inte ladda batteriet direkt men man kan göra det.


En väl skött el-cigarett håller länge och fungerar bra. Om du inte gör det riskerar du att den börjar producera ånga med. Det finns flera orsaker till varför detta händer, men om du tar bra hand om din e-cigarett kan du förbättra dina.


Hur du rengör din e-cigarett. Men när du tar ett bloss kommer det ånga i stället för rök. Du kan bli beroende av e-cigaretter, och det kan vara svårt att sluta. Men det går om du vill.


Stoppa in ciggen i munnen som du gjorde när du tände den. E-cigaretter liknar vanliga cigaretter. Det du behöver göra för att underhålla din e-cigg är att byta förbrännare.


Det gör du i regel vart 14:e dag för att bibehålla en ren och fräsch smak.

Förbrännare, eller coil som man ofta säger, går att köpa separat och är lätt att göra i samband när man köper en ny e-vätska. Vätskan som förångas kallas för E-juice eller E-liquid ( E-vätska), och kan både innehålla nikotin men även vara helt nikotinfria. Strategi är den vanligaste strategin vi brukar rekommendera våra kunder och är väldigt simpel, du börjar med att köpa en e-cigg och en e-vätska med en hög nikotinstyrka beroende på hur mycket cigaretter du röker, om du röker upp emot paket per dag så brukar vi vanligtvis rekommendera en 12mg e-vätska, röker du mer än ett paket per dag så rekommenderar vi en 18mg e-juice.


Upptäck klassfoton du inte har sett sen skoltiden och hitta vännerna igen. Vi kommer lista ett par punkter du bör tänka på innan du reser iväg. Här har vi skrivit ett blogginlägg om grunderna till hur man använder en E - Cigg. Läs allt om hur en E -cigarett-tank, E -Cigarett-batteri eller E -cigarett-coil fungerar. Men med e - ciggen som är utan nikotin så kan man faktiskt bestämma själv för de leder inte till något beroende.


Rökning handlar ju till stor del om att man vill göra något som känns avslappnande och som luktar och smakar gott. Det kan vara klokt att börja med ett e cigg startpaket som gör att man får allt som man behöver för att ånga på en gång. Första köpet kan förvisso bestå av en engångscigarett som man använder under någon veckas tid.


Hur köper jag de goda e cigg ? Man kan hitta de bästa elciggprodukterna på nätet. Det råder det ingen tvekan om. För att hitta den bästa e cigg kan man behöva testa många varianter. Glöm utlandet när du ska handla el cigg.


Hur man justerar modens effektreglering och temperaturreglering Både effektreglering och temperaturstyrningsläge kan göra moden mer effektiv med mer värmeenergi som gör att man får ut mer ånga. Värmen kan styras genom reglering av wattal, enligt den fysiska formeln energi = wattal x tid. En svensk kvalitetsprodukt som är bättre för din hälsa, miljön och din plånbok. Tänk dig en produkt som sannolikt är mer än mindre skadlig än en vanlig cigarett men har näst intill samma rökupplevelse.


Som dessutom råkar vara billigare rent ekonomiskt. Byt din brännare i tid. Använd inte e - cigg om brännaren är sliten eller skadat.


Se till att alltid ha minst av tanken ifylld med e -juice så slipper brännaren torka ut. Mer info om hur man tar hand om e - cigg hittar du i vår Vape-manualen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...