onsdag 28 augusti 2019

Lönestatistik

Lönestatistik

Mitula har ett komplett utbud av jobb listade. Riesenauswahl an Markenqualität. Hos oss kan du jämföra löner mellan olika yrken. Statistik finns uppdelat på län, yrkeskategori och yrke.


Bidra gärna med din egen lön för att göra statistiken så fyllig som möjlig. All statistik baseras på referenser från användare och är från dagens datum och ett år tillbaka. Jämför din lön, se vad olika yrkesgrupper tjänar, lönestatistik , medianlön, snittlön. På så sätt går de att jämföra på ett enkelt sätt. Om lönestatistik en.


Syftet med statistiken är att informera om löneläget för olika typer av arbeten vid ett visst tillfälle. Den avgör inte vad som är rätt lön för en enskild person. Du som jobbar i andra av Unionens branscher, till exempel IT, Telekom, Handel med mera, kan istället omfattas av statistik som är gemensam med arbetsgivarna.


Söker du lönestatistik för att du byter jobb eller för ta reda på om din nuvarande lön är marknadsmässig? Hur mycket tjänar andra i ditt yrke? Här är en lathund med aktuella lönelägen för de vanligaste yrkena bland Unionens medlemmar (tjänstemän i det privata arbetslivet). Två typer av lönestatistik Besta-systemet. Här nedan kan du jämföra din lön med hjälp att det så kallade Besta-systemet.


I korthet är Besta ett lönestatistiksystem som gäller för dig som jobbar på en myndighet, verk, statsunderstödd stiftelse eller en högskola eller universitet. Se om du ligger på den lönenivå du är värd. Så blir du den bästa ingenjören du kan. Hur ser arbetsmarknaden ut och vad blir min framtida lön?


Lönestatistik

Arbetsgivarverket ger årligen ut en rapport om löneutvecklingen i staten. Lönestatistik Lönestatistik. Arbetsgivarverket använder lönestatistik från september varje år för att mäta löneutvecklingen och uppgifterna publiceras sedan i mars året efter.


Presentation och diskussion om löneutvecklingen sker i Arbetsgivarverkets styrelse och i medlemsråd och sektorer. Sveriges officiella lönestatistik samlas in och produceras till stor del av arbetsmarknadens arbetsgivarorganisationer. I lönestatistik en ingår relevant och korrekt statistik för ditt yrke, ner på individnivå (utbildning, profession, tjänst, sektor, kön, examensår, chef med mera).


Lönestatistik

Statistiska centralbyrån, SCB, har på uppdrag av Medlingsinstitutet ansvar för publicering av lönestatistiken. En databas exklusivt tillgänglig för medlemmar, som innehåller förmodligen Sverige bästa lönestatistik. Men framförallt kan det användas för att se din potentiella löneutveckling och vilka val du kan göra i karriären för att nå dit du vill. Jämför löner inom olika utbildningsområden, branscher och befattningar för att få en bild av möjliga karriärmöjligheter.


Här är färsk lönestatistik för nio titlar kring offentlig upphandling. I formuläret nedan kan du se hur lönen varierar beroende på utbildning, erfarenhet och så vidare. CODE Med erfarenhet menas offentlig upphandling. Det betyder att du själv kan söka fram information enligt de kriterier som du behöver och skriva ut tabeller för det.


Lönestatistik

Här hittar du lönestatistik för alla våra professioner. Ta hjälp av den för att skaffa dig välgrundade argument och en ordentlig förberedelse inför ditt lönesamtal. Med statistiken i ryggen kommer du känna dig både självsäker och trovärdig. När du ringer till SSR Direkt får du hjälp av en ombudsman som tar fram rätt siffror och som diskuterar löneförhandling med dig. Lönerådgivningen är kostnadsfri för alla förbundets medlemmar.


Månadslönen avser helti vilket innebär att lönen för deltidsarbetande räknats upp till heltidslön. Genomsnittlig livslön efter skatt. Visar den samlade lönen över livet mellan och års ålder för respektive utbildningsgrupp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...