fredag 6 september 2019

Ekolod

Ekolod

Stort utbud av ekolod från alla stora aktörer! Ekolod med smarta funktioner. Att vara ute med båten och fiska är härligt.


Ekolod

Våra ekolod finns i en rad modeller, från lite enklare till mer avancerade ekolod med plotter. Vi har även de tillbehör som behövs för att installera och använda ditt nya ekolod , så som skyd givarhållare och batterier. Ett ekolod med CHIRP-teknologi skickar ut pulser på flera frekvenser samtidigt. Fiskar och bottenstrukturer syns märkbart tydligare och det blir mindre störningar på skärmen.


Oftast finns CHIRP-tekniken som en del av ett traditionellt ekolod men kan också användas som teknik i sidoseende ekolod eller ekolod med fotografliknande bild. Ifall du fiskar i en motorbåt kan du välja ett ekolod som får ström genom båten, men om du mest är ute i roddbåten gör sig ett bärbart ekolod bättre för dig. Brett sortiment av Garmin ekolod från välkända varumärken till superlåga priser, gediget kunnande, suverän service och snabba leveranser.


Ekolod

Vi har gjort en sammanställning med det bästa ekolodet i olika prisklasser för att hjälpa dig hitta ekolodet som passar dig bäst. Det viktigaste när du ska välja ditt ekolod du ska köpa är att ha koll på all information för att du ska hitta ett ekolod som du långsiktigt blir nöjd med. Lättanvänt ekolod med alla nödvändiga finesser. Hjälper dig att lokalisera de bästa fiskeplatserna i hav och sjö.


Givare med sugpropp för att enkelt fästa i aktern. Djupkapacitet: 1m (5feet). Visar djup i meter eller feet. Sonarlägen: 2KHz, 20° vinkel. Vi säljer endast svensksålda ekolod med svensk garanti och support.


Björns fem bästa tips för ett framgångsrikt fiske med ekolod. Köp ett färgekolod. Du hittar hårda bottnar (ger ett gult eko på en klassisk vit färgpalett) och kan lättare identifiera stor fisk. Du behöver inte köpa något värstinglod med oräkneliga inställningar. Du kan välja modeller med bara ekolod eller med kombinerad kartfunktion för enklare båtnavigering.


Skärmen kan vara monokrom eller ha färgvisning, en del modeller har medföljande ekolodsgivare och justerbar givarvinkel som ekolodet kan använda. Oavsett om du fiskar för ditt nöje eller har det som ditt yrke, har FURUNO alltid ett ekolod som passar. FURUNO har under alla år varit ledande vad avser undervattensteknologin och har.


Ekolod

Högteknologiska ekolod är en högt bidragande faktor till hennes framgång. Kustbevakningen gick ner på djupet och fotograferade den plats där ekolod gett utslag med hjälp av en så kallad släpsonar. Man hoppas också kunna söka med ekolod när vädret tillåter.


En teori är att djuren störs av fartygens ekolod och tappar orienteringen. Utveckla ditt fiske från din kajak genom att utrusta den med ett ekolod! Vi säljer Lowrance, Raymarine, Humminbird och Garmin, alla dess tillbehör och lösa givare. Elektronik, GPS och ekolod. Som fiskare finns det massor av tekniska prylar för att underlätta ditt fiske.


Med en GPS undviker du grynnorna och hittar rätt. Med ett ekolod öppnar sig en ny värld och det blir enklare att hitta nya fiskeplatser. Med ett kombinationsinstrument får du både navigation och ekolod i samma enhet. Ett sidoseende ekolod är en utmärkt hjälp vid trolling och jiggfiske samt för att undersöka bottenformationer.


Med dess hjälp kan man se tiotals meter sidlänges från båten. Tolkningen av det sidoseende ekolod ets bild kräver lite övning, men när man väl lärt sig det ger det många fina möjligheter som hjälpmedel i fiskandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...