måndag 23 september 2019

Elcykel konvertering

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark.

Hitta ditt närmaste varuhus. Get Instant Quality Info Now! Lägst pris på Elcykel hos Pricerunner.


När det gäller fram och bakhjulskit så finns det flera olika tillverkare men till mittmotorkit så finns i nuläget bara Tongsheng och Bafang, men Shengyi ryktas komma med ett mittmotorkit snart. Dels kan du konvertera till en elcykel genom att helt enkelt köpa en elcykel. Det finns flera sätt att konvertera till elcykel. Du kan också konvertera den vanliga cykeln till en elcykel genom att byta ut ett antal komponenter.


Om man sedan sparat lite pengar medan man byggt en kompetent elcykel så skadar det ju inte.

Vi har valt det välkända företaget Bafang som levereantör. Påhängsmotor för konvertering. Elmotor och batteri ihopbyggda till en enhet. En påhängsmotor som kan monteras över framhjulet på de flesta vanliga cyklar.


Som då konverteras till en elcykel. Bakom denna uppfinning står svenska Zipforce. Denna konverterings sats passar de allra flesta cyklar av standardmodell på marknaden. För att säkerställa att konverteringskitet passar till just din cykel så behöver du först förvissa dig om att cykeln uppfyller kraven enligt nedan. Välj ett elcykel kit!


Billigare elcykel kit fungerar oftast bra på raksträckor i lågt luftmotstånd men när det blir sämre väder kan motorn bli slö och kännas trög. Direktdrivna navmotor. Med bästa elcykel - komponenter får Du en riktigt bra elcykel.


Ett vinnande koncept! Vår erfarenhet är Din trygghet. Har Du ingen lämplig cykel att konvertera, har vi säkert en som passar just Dej. PUNKTUM Med dette elcykel-kit får du markedets mest kraftfulde elmotor til eftermontering i kranken.


Samtidig sikrer du, at du altid har overskud nok til at komme gennem terrænet i fin stil.

Med andre or er dette kit til dig der vil. Det enklaste sättet att konvertera din cykel till en elcykel ! För långa cyklar (exempelvis tandemcyklar och trikes) finns det en ny universal pakethållare samt längre kablage …. Det hela beror lite på vilken storlek du behöver. Att konvertera till elcykel på det här sättet är således inte dyrare än något annat alternativ, dock är det betydligt enklare. Vi konverterar din cykel till Eldrift. Konvertering till Elcykel.


Du köper drivpaketet och prenumererar på batteri. I den här guiden har vi använt ett elcykel -kit av märket Bafang BBSfrån Batbike. Det är ett kit med en motor som fästs vid pedalerna och ger ordentlig draghjälp till bakhjulet.


Kitet är relativt enkelt att installera. Elcykel är en helt vanlig cykel som har batteri, elsystem med kontroller, skärm och en motor som kan sitta fram, bak eller i navet vid tramporna. Det fantastiska är att det är förvånande roligt och man slipper bli varm och svettig när man anländer till jobbet.


Vi har många års erfarenhet av att reparera cyklar, elcyklar, elscooters och elmopeder. I dagsläget fokuserar vi främst på att reparera batterier av olika slag då efterfrågan på detta vuxit sig större under senare år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...